JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1262 krFlixbus
1489 krLot Polish Airlines
mån
6 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
977 krFlixbus
1489 krLot Polish Airlines
tis
7 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1588 krLot Polish Airlines
ons
8 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1488 krLot Polish Airlines
tors
9 dec.
Hitta priser
Hitta priser
1000 krAustrian Airlines
fre
10 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
998 krFlixbus
1384 krregional jet
lör
11 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
823 krFlixbus
1384 krregional jet
sön
12 dec.
1865 krDeutsche Bahn with connection
919 krFlixbus
1172 krregional jet
mån
13 dec.
767 krDeutsche Bahn with connection
856 krFlixbus
1476 krFinnair
tis
14 dec.
624 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1278 krFinnair
ons
15 dec.
767 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1385 krregional jet
tors
16 dec.
1206 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1174 krregional jet
fre
17 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1065 krFlixbus
1813 krSas Airways
lör
18 dec.
Hitta priser
1207 krFlixbus
1813 krregional jet
sön
19 dec.
3157 krDeutsche Bahn with connection
1262 krFlixbus
1134 krregional jet
mån
20 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1141 krFlixbus
1568 krSas Airways
tis
21 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1086 krFlixbus
1569 krregional jet
ons
22 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1402 krFlixbus
1779 krregional jet
tors
23 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1361 krFlixbus
1780 krSas Airways
fre
24 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
933 krFlixbus
1853 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Stockholm till Amsterdam

distanceAvstånd1125 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 448 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Lot Polish Airlines, Transavia Airlines, Air France eller Lufthansa

Flyg från Stockholm till Amsterdam är färdväg 1125 km lång och tar i genomsnitt 2 h 10 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Lot Polish Airlines, Transavia Airlines, Air France eller Lufthansa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 448 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 000 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Amsterdam Airport Schiphol.

Flyg från Stockholm till Amsterdam

Det finns bra med valmöjligheter för den som vill resa med flyg från Stockholm till Amsterdam. Det brukar finnas omkring 8 direktflyg varje dag med tre olika flygbolag och resan tar ganska precis två timmar. Flest alternativ på direktflyg finns vanligen på morgonen och under kvällstid, med några enstaka avgångar däremellan.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Amsterdam?

Norwegian, SAS och KLM är de tre flygbolag som kör rutten direkt utan att några byten krävs. Även andra flygbolag, som exempelvis Finnair och Lot Polish Airlines, erbjuder flyg mellan de båda städerna, men då ingår i regel minst ett byte.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Amsterdam?

Reser man med flyg från Stockholm till Amsterdam och utan några byten så får man räkna med en restid på mellan två timmar och två timmar och tio minuter. Kräver resan ett byte kan den ta allt från 4 timmar och uppåt. De snabbaste resorna med byte har Finnair, då sker bytet i Helsingfors.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Amsterdam?

På vardagar går det att välja mellan omkring 7-9 direktflyg varje dag. De tidigaste går runt klockan 06:30 och de senaste runt klockan 20:00. De flesta avgångarna hittar man på morgonen eller på kvällen. På helger finns generellt lika många avgångar, men något mer utspridda över dagen.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Amsterdam?

Från Stockholm avgår flygen från Stockholm Arlanda Airport och de ankommer sedan till Amsterdam Airport Schiphol.

Resetips

Flyg från Stockholm till Amsterdam
Ta ett flyg enkelt till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Amsterdam.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Stockholm till Amsterdam med flyg?
Det billigaste sättet att ta sig till Amsterdam från Stockholm är med flyg och det kan kosta så lite som 1 000 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Amsterdam.
Hur mycket kostar flyg från Stockholm till Amsterdam i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Stockholm till Amsterdam kan du vänta dig ett pris på 1 448 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Amsterdam och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?
När du reser från Stockholm till Amsterdam med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Stockholm och Amsterdam är ungefär 1125 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Amsterdam med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Amsterdam. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Amsterdam med flyg ligga på 2 h 10 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Stockholm och Amsterdam borde jag välja?

När det gäller en resa med flyg mellan Stockholm och Amsterdam är de mest populära flygplatser i Stockholm Stockholm Arlanda Airport och i Amsterdam är Amsterdam Airport Schiphol den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Stockholm och i Amsterdam?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Amsterdam med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Amsterdam Airport Schiphol som ligger 11.2 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Stockholm till Amsterdam med flyg?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Amsterdam kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Lot Polish Airlines, Transavia Airlines, Air France eller Lufthansa. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Amsterdam för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Amsterdam?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Amsterdam. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Amsterdam så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Amsterdam med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, London eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Paris, London eller Bryssel från Amsterdam kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg från Stockholm till Amsterdam reser vidare från Amsterdam. Många väljer att fortsätta resan till från Amsterdam till närliggande destinationer som Paris, London eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!