JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
1153 krAegean Airlines
tors
2 dec.
1254 krEurowings
fre
3 dec.
1025 krpegasus
lör
4 dec.
1024 krTransavia Airlines
sön
5 dec.
1153 krAegean Airlines
mån
6 dec.
1024 krTransavia Airlines
tis
7 dec.
947 krITA
ons
8 dec.
1024 krTransavia Airlines
tors
9 dec.
865 krTransavia Airlines
fre
10 dec.
1152 krAir Serbia
lör
11 dec.
740 krTransavia Airlines
sön
12 dec.
797 krTransavia Airlines
mån
13 dec.
615 krTransavia Airlines
tis
14 dec.
935 krKLM
ons
15 dec.
865 krTransavia Airlines
tors
16 dec.
694 krTransavia Airlines
fre
17 dec.
660 krTransavia Airlines
lör
18 dec.
615 krTransavia Airlines
sön
19 dec.
740 krTransavia Airlines
mån
20 dec.
797 krTransavia Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Aten till Amsterdam

distanceAvstånd2164 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 145 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagTransavia Airlines, Aegean Airlines, KLM, Swiss, Alitalia, Air Serbia eller Turkish Airlines

Flyg från Aten till Amsterdam är resa 2164 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partner som Transavia Airlines, Aegean Airlines, KLM, Swiss, Alitalia, Air Serbia eller Turkish Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 024 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 145 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Amsterdam Airport Schiphol.

Resetips

Flyg från Aten till Amsterdam
Ta ett flyg enkelt till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Amsterdam.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Aten till Amsterdam?
De billigaste flyg biljetterna från Aten till Amsterdam är 1 023 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Aten till Amsterdam. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Aten till Amsterdam?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Aten till Amsterdam kan du vänta dig ett pris på 1 144 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Aten och Amsterdam när man reser med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Aten till Amsterdam? Avståndet mellan Aten och Amsterdam med flyg är runt 2164 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Aten till Amsterdam kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Aten till Amsterdam?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Aten och Amsterdam. På ett ungefär kan resan från Aten till Amsterdam med flyg ligga på 3 h 30 min.
Jag ska snart resa till Amsterdam från Aten. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Aten till Amsterdam är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Aten åker från Athens International Airport och landar på Amsterdam Airport Schiphol i Amsterdam.

Var ligger flygplatser i Aten och i Amsterdam?

Du kan hitta Athens International Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Aten cirka 21.2 km från cityområdet. Den flygplats i Amsterdam som är mest populär bland resenärer är Amsterdam Airport Schiphol som ligger 11.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Aten och Amsterdam?
För att hitta bästa flyg från Aten till Amsterdam kan du använda dig av dessa flygbolag: Transavia Airlines, Aegean Airlines, KLM, Swiss, Alitalia, Air Serbia eller Turkish Airlines. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Aten till Amsterdam och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Aten till Amsterdam?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Aten och Amsterdam. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Aten till Amsterdam så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Amsterdam besöker ofta även Paris, London eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Amsterdam och de andra populära destinationerna.
Din flyg resa från Aten till Amsterdam måste inte ta slut i Amsterdam. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Amsterdam är Paris, London eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, London eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Aten till Amsterdam: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver