JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
2146 krTurkish Airlines
ons
1 dec.
1424 krAegean Airlines
tors
2 dec.
901 krAegean Airlines
fre
3 dec.
939 krLufthansa
lör
4 dec.
901 krAegean Airlines
sön
5 dec.
901 krAegean Airlines
mån
6 dec.
1162 krAegean Airlines
tis
7 dec.
901 krAegean Airlines
ons
8 dec.
939 krLufthansa
tors
9 dec.
901 krAegean Airlines
fre
10 dec.
846 krAegean Airlines
lör
11 dec.
716 krLufthansa
sön
12 dec.
939 krLufthansa
mån
13 dec.
901 krAegean Airlines
tis
14 dec.
950 krLufthansa
ons
15 dec.
705 krAegean Airlines
tors
16 dec.
950 krLufthansa
fre
17 dec.
846 krAegean Airlines
lör
18 dec.
705 krAegean Airlines
sön
19 dec.
925 krLufthansa
mån
20 dec.
1064 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Aten till München

distanceAvstånd1495 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 196 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagLufthansa, Aegean Airlines, Alitalia, Austrian Airlines, Swiss eller Olympic Air

Flyg från Aten till München är resa 1495 km lång och tar i genomsnitt 2 h 35 min med våra partner som Lufthansa, Aegean Airlines, Alitalia, Austrian Airlines, Swiss eller Olympic Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 901 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 196 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Munich Airport.

Resetips

Flyg från Aten till München
Ta ett flyg enkelt till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to München.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Aten till München?
Flyg biljetter från Aten till München kan vara så billiga som 901 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Aten till München?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Aten till München kan du vänta dig ett pris på 1 196 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan München och Aten med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Aten till München? Avståndet mellan Aten och München med flyg är runt 1495 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Aten till München kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Aten till München?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Aten och München. På ett ungefär kan resan från Aten till München med flyg ligga på 2 h 35 min.
Min resa med flyg från Aten till München närmar sig. Vilken flygplats i Aten borde jag resa från? Vilken flygplats i München borde jag resa till?

När man reser med flyg från Aten till München kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Aten på Athens International Airport och de flesta anländer till München på Munich Airport.

Hur långt från centrum i både Aten och München ligger den huvudsakliga flygplatser?

Du kan hitta Athens International Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Aten cirka 21.2 km från cityområdet. Den flygplats i München som är mest populär bland resenärer är Munich Airport som ligger 28.7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Aten till München?
När du ska boka en resa med flyg från Aten till München kan du lita på att Lufthansa, Aegean Airlines, Alitalia, Austrian Airlines, Swiss eller Olympic Air erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till München snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Aten till München och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Aten till München?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Aten till München, kan du kolla upp Aegean Airlines eller Lufthansa. Om det inte finns några direktresor från Aten till München kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till München.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Aten till München?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Aten och München. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Aten till München så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till München med flyg reser ofta även till ställen som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan München och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med flyg från Aten till München reser vidare från München. Många väljer att fortsätta resan till från München till närliggande destinationer som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Aten till München: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver