JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
1335 krLufthansa
tors
2 dec.
1206 krAir Serbia
fre
3 dec.
1206 krAir Serbia
lör
4 dec.
890 krSwiss
sön
5 dec.
1142 krITA
mån
6 dec.
1072 krSwiss
tis
7 dec.
629 krAegean Airlines
tors
9 dec.
509 krAegean Airlines
lör
11 dec.
509 krAegean Airlines
sön
12 dec.
1006 krSwiss
mån
13 dec.
629 krAegean Airlines
tis
14 dec.
650 krSwiss
ons
15 dec.
509 krAegean Airlines
tors
16 dec.
629 krAegean Airlines
fre
17 dec.
737 krAegean Airlines
lör
18 dec.
650 krSwiss
sön
19 dec.
1206 krAir Serbia
mån
20 dec.
1206 krAir Serbia

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Aten till Zürich

distanceAvstånd1615 km
durationGenomsnittlig restid med flyg5 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 205 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagSwiss, Aegean Airlines eller Air Serbia

Flyg från Aten till Zürich är rutt 1615 km lång och tar i genomsnitt 5 h 15 min med våra partner som Swiss, Aegean Airlines eller Air Serbia. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 890 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 205 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Zurich Airport.

Resetips

Flyg från Aten till Zürich
Ta ett flyg enkelt till Zürich. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Zürich.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Aten till Zürich med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Aten till Zürich är 890 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Aten till Zürich. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Aten till Zürich ligga på?
Flyg biljetter till Zürich från Aten kostar 1 205 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Aten till Zürich och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Aten till Zürich med flyg?
Innan du planerar din resa från Aten till Zürich kan det vara bra att veta att Zürich är ungefär 1615 km från Aten när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Aten till Zürich är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Aten till Zürich?
En flyg resa från Aten till Zürich har en genomsnittlig restid på 5 h 15 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Aten till Zürich så snabbt som möjligt.
Min resa med flyg från Aten till Zürich närmar sig. Vilken flygplats i Aten borde jag resa från? Vilken flygplats i Zürich borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Aten och Zürich är de mest populära flygplatser i Aten Athens International Airport och i Zürich är Zurich Airport den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Aten och i Zürich?

Du kan ta en flyg från Aten på Athens International Airport som ligger 21.2 km från cityområdet. När du kommer fram till Zürich med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Zurich Airport som ligger 9.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Aten till Zürich?
För att hitta bästa flyg från Aten till Zürich kan du använda dig av dessa flygbolag: Swiss, Aegean Airlines eller Air Serbia. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Aten till Zürich och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Aten till Zürich?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Aten till Zürich med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Aten till Zürich på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Zürich med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller München. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Zürich och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som planerar en resa till Zürich med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller München. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Zürich och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Aten till Zürich: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver