Flyg Aten Stockholm

De billigaste flygen från Aten till Stockholm

Visar tider och priser för 14 aug.

Billigast

10096 kr

Genomsnittligt pris

10282 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
06:15Athens International Airport13tim.25 18:40Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10096 kr1Enkelresa
Billigast
06:15Athens International Airport18tim.10 23:25Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10096 kr1Enkelresa
Billigast
17:30Athens International Airport6tim.55 23:25Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10096 kr1Enkelresa
Näst Billigast
22:00Athens International Airport20tim.20 17:20Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10844 kr1Enkelresa

Flygschema Aten till Stockholm

Visar flyg för imorgon, söndag 14 augusti
06:15Athens International Airport13tim.25 18:40Stockholm Arlanda Airport
1 byte
06:15Athens International Airport18tim.10 23:25Stockholm Arlanda Airport
1 byte
17:30Athens International Airport6tim.55 23:25Stockholm Arlanda Airport
1 byte
22:00Athens International Airport20tim.20 17:20Stockholm Arlanda Airport
1 byte

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

De snabbaste flygen från Aten till Stockholm

Visar tider och priser för 14 aug.

Snabbaste resan

6 tim. 55 m

Genomsnittligt pris

14 tim. 42 m

Flyg per dag

4

Distans

2408 km

Det är svårt att ta sig från Aten till Stockholm utan att göra minst ett byte.

Snabbast
17:30Athens International Airport6tim.55 23:25Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10096 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
06:15Athens International Airport13tim.25 18:40Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10096 kr1Enkelresa
06:15Athens International Airport18tim.10 23:25Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10096 kr1Enkelresa
22:00Athens International Airport20tim.20 17:20Stockholm Arlanda Airport
1 byte
10844 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Aten till Stockholm Flyg

distanceAvstånd2408 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg5 314 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagAegean Airlines, Air Serbia, avion express, Lufthansa, Sas Airways, Blue Air, Air France, KLM, Norwegian Air International, Air Baltic, tarom, Eurowings Europe, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines eller Turkish Airlines

Flyg från Aten till Stockholm är rutt 2408 km lång och tar i genomsnitt 3 h 35 min med våra partner som Aegean Airlines, Air Serbia, avion express, Lufthansa, Sas Airways, Blue Air, Air France, KLM, Norwegian Air International, Air Baltic, tarom, Eurowings Europe, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines eller Turkish Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 3 037 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 5 314 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: Air France, Aegean Airlines eller Norwegian Air flyg från Aten till Stockholm

För så lite som 3 037 kr kan du resa med flyg från Aten till Stockholm med Air France, Aegean Airlines eller Norwegian Air. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

Air France
Aegean Airlines
Norwegian Air

Air France är Frankrikes ledande flygbolag som erbjuder flygresor inom och utom Europa; du kan välja olika typer av biljetter för din flyg från Aten till Stockholm, inklusive Economy Light, Economy Standard, Economy Flex, Premium Economy och Business.

Det är lätt att boka din Air France flyg biljett mellan Aten och Stockholm online hos Omio! Titta bara på aktuella Air France flyg tidtabeller efter dina idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför den bästa rutten från Aten till Stockholm och även relevant reseinformation (såsom bagagerpolicy och service som erbjuds ombord för denna/detta flyg och boka billiga Air France flyg biljetter online. Priser för Air France flyg från Aten till Stockholm börjar vid 6 969 kr, enkel resa, om du bokar i förväg, och du kan räkna med att resa omkring. Om du söker Air France flyg i Omios app kan du kolla direkt om Air France biljetterna är mobilbiljetter, vilket gör det lättare än någonsin att resa utan papper när du reser med flyg mellan Aten och Stockholm. Låt Omio göra allt arbete för dig att hitta bästa Aten till Stockholm Air France flyg biljett, så får du en lugn och bekväm resa!

Aegean Airlines är Greklands ledande flygbolag och du kan välja mellan biljetter till Economy och Business Class för din nästa flyg mellan Aten och Stockholm.

Hitta billiga biljetter till Aegean Airlines flyg mellan Aten och Stockholm hos Omio. Omio kan hjälpa dig att hitta de bästa flyg fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Aten till Stockholm flyg tidtabellen från Aegean Airlines, de senaste erbjudandena om tillgängliga flyg biljetter och annan reseinformation för resa mellan Aten och Stockholm, inbegripet upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter flyg mellan Aten och Stockholm i Omios app kan du se efter om tillgängliga biljetter till Aegean Airlines flyg är mobilbiljetter som till och med gör det så bekvämt för dig att du kan resa utan papper. Kolla Aegean Airlines flyg tidtabell efter dina bästa avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Stockholm från Aten och boka sedan en billig/ett billigt flyg utan problem. Koppla av och gläd dig åt din kommande flyg från Aten till Stockholm med Aegean Airlines!

Omio hjälper dig att hitta den/det perfekta Aten - Stockholm flyg med Norwegian Air. Vare sig du letar efter den/det snabbaste, tidigaste eller billigaste flyg från Aten till Stockholm kan Omio visa dig Norwegian Air’s aktuella flyg tidtabeller, biljetter, priser och annan information (såsom tillåtet bagage och service ombord) för att hjälpa dig att hitta den bästa flyg biljetten för din kommande resa från Aten till Stockholm rutt. Du kan räkna med att resa omkring från Aten till Stockholm på en/ett flyg med Norwegian Air. När du har bestämt dig kan du köpa dina biljetter för enkel resa med Norwegian Air från Aten till Stockholm från endast 5 691 kr om du bokar i förväg. Om du använder Omios app för att boka din biljett kan du kolla direkt för att se om det är en mobilbiljett så att du kan resa utan papper med flyg i stället för att själv köpa biljetter på flygplats. Så det är bara att boka dina biljetter online i lugn och ro och njuta av en behaglig resa med Norwegian Air!

Restips: Flyg från Aten till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Stockholm.
FAQs
Flyg biljetter från Aten till Stockholm kan vara så billiga som 3 037 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Flyg biljetter till Stockholm från Aten kostar 5 314 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Aten till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Aten är runt 2408 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Aten till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Aten och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Aten till Stockholm med flyg ligga på 3 h 35 min.

När det gäller en resa med flyg mellan Aten och Stockholm är de mest populära flygplatser i Aten Athens International Airport och i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport den mest populära flygplats.

Du kan hitta Athens International Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Aten cirka 41.9 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 40.6 km från cityområdet.

För att hitta bästa flyg från Aten till Stockholm kan du använda dig av dessa flygbolag: Aegean Airlines, Air Serbia, avion express, Lufthansa, Sas Airways, Blue Air, Air France, KLM, Norwegian Air International, Air Baltic, tarom, Eurowings Europe, Ukraine Intl. Airlines, pegasus, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines eller Turkish Airlines. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Aten till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Den/Det tidigaste flyg för denna resa avgår från Aten klockan 06: 25. Den/det sista flyg lämnar Aten klockan 22: 30. Kolla med Omio för den senaste flyg tidtabellen från Aten till Stockholm och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Om du planerar att resa med flyg från Aten till Stockholm kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg från Aten till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk