JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
2505 krSas Airways
sön
24 okt.
3825 krLufthansa
mån
25 okt.
2505 krSas Airways
tis
26 okt.
1201 krLufthansa
ons
27 okt.
2095 krTurkish Airlines
tors
28 okt.
2095 krTurkish Airlines
fre
29 okt.
1817 krAegean Airlines
lör
30 okt.
1735 krpegasus
sön
31 okt.
1669 krAegean Airlines
mån
1 nov.
2083 krSas Airways
tis
2 nov.
837 krAegean Airlines
ons
3 nov.
2083 krSas Airways
tors
4 nov.
2083 krSas Airways
fre
5 nov.
1817 krAegean Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Aten till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Stockholm.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Aten till Stockholm?
De billigaste flyg biljetterna från Aten till Stockholm är 1 201 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Aten till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Aten till Stockholm?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Aten till Stockholm kan du vänta dig ett pris på 2 292 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är det från Aten till Stockholm med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Aten är runt 2408 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Aten till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Aten till Stockholm med flyg?
Resetiden med flyg från Aten till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 3 h 45 min.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Aten till Stockholm?

Innan du börjar planera din resa från Aten till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Aten åker från Athens International Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Hur långt ifrån cityområdena i både Aten och Stockholm ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Aten kan du räkna med att resa 21 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Athens International Airport. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan du räkna med att resa 36 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Aten till Stockholm?
Om du letar efter billiga flyg från Aten till Stockholm kan du lita på att Aegean Airlines eller Sas Airways kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Aten och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Aten till Stockholm, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Aten till Stockholm, kan du kolla upp Norwegian Air Shuttle. Om det inte finns några direktresor från Aten till Stockholm kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Stockholm.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Aten till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Aten till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Jag planerar att resa från Aten till Stockholm med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Stockholm som också är värda ett besök?
Din flyg resa från Aten till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!