JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
643 krMalta Air
tors
2 dec.
683 krMalta Air
fre
3 dec.
814 krAegean Airlines
lör
4 dec.
726 krITA
sön
5 dec.
530 krITA
mån
6 dec.
291 krMalta Air
tis
7 dec.
246 krMalta Air
ons
8 dec.
291 krMalta Air
tors
9 dec.
406 krMalta Air
fre
10 dec.
414 krMalta Air
lör
11 dec.
560 krMalta Air
sön
12 dec.
263 krMalta Air
mån
13 dec.
190 krMalta Air
tis
14 dec.
190 krMalta Air
ons
15 dec.
190 krMalta Air
tors
16 dec.
224 krMalta Air
fre
17 dec.
504 krMalta Air
lör
18 dec.
291 krMalta Air
sön
19 dec.
292 krMalta Air
mån
20 dec.
224 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Aten till Rom

distanceAvstånd1050 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg679 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Aegean Airlines, Alitalia, Air Serbia, Turkish Airlines, Malta Air eller Wizz Air

Flyg från Aten till Rom är färdväg 1050 km lång och tar i genomsnitt 2 h med våra partner som Ryanair, Aegean Airlines, Alitalia, Air Serbia, Turkish Airlines, Malta Air eller Wizz Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 679 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 291 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips

Flyg från Aten till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Rom.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Aten till Rom med flyg?
Flyg biljetter från Aten till Rom kan vara så billiga som 291 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Aten till Rom?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 678 kr för att ta flyg från Aten till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Aten.
Hur lång är sträckan mellan Rom och Aten om jag väljer att resa med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Aten till Rom? Avståndet mellan Aten och Rom med flyg är runt 1050 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Aten till Rom kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Aten till Rom?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Aten och Rom. På ett ungefär kan resan från Aten till Rom med flyg ligga på 2 h.
Vilken är den mest använda flygplatser i Rom och i Aten?

När det gäller en resa med flyg mellan Aten och Rom är de mest populära flygplatser i Aten Athens International Airport och i Rom är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport den mest populära flygplats.

Varifrån kan jag ta flyg från Aten till Rom?

Om du planerar att ta en flyg från Aten kan du räkna med att resa 21.2 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Athens International Airport. När du kommer fram till Rom med flyg kan du räkna med att resa 22.3 km från den populära Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Aten och Rom?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Aten till Rom med flyg. När du ska åka till Rom från Aten kan du resa med Ryanair, Aegean Airlines, Alitalia, Air Serbia, Turkish Airlines, Malta Air eller Wizz Air. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Aten till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Aten till Rom?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Aten till Rom? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Aten till Rom med Aegean Airlines eller Malta Air. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Aten till Rom kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Rom snabbast.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Aten till Rom?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Aten till Rom med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg från Aten till Rom reser vidare från Rom. Många väljer att fortsätta resan från Rom till närliggande destinationer som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många resenärer som anländer i Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Aten till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver