JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
987 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser
mån
6 dec.
987 krÖBB | Nightjet
757 krFlixbus
169 krRyanair
tis
7 dec.
877 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser
ons
8 dec.
877 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser
tors
9 dec.
987 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser
fre
10 dec.
548 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser
lör
11 dec.
548 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Wien till Rom

distanceAvstånd765 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg544 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagWizz Air, Laudamotion, Vueling, Eurowings, Ryanair, Austrian Airlines, Iberia, Lufthansa eller Malta Air

Flyg från Wien till Rom är rutt 765 km lång och tar i genomsnitt 1 h 30 min med våra partner som Wizz Air, Laudamotion, Vueling, Eurowings, Ryanair, Austrian Airlines, Iberia, Lufthansa eller Malta Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 147 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 544 kr. Passagerare flyger oftast från Vienna International Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips

Flyg från Wien till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Rom.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Wien till Rom med flyg?
Flyg biljetter från Wien till Rom kan vara så billiga som 147 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Wien till Rom?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 544 kr för att ta flyg från Wien till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Wien.
Hur lång är sträckan mellan Rom och Wien om jag väljer att resa med flyg?
När du reser med flyg från Wien till Rom kommer sträckan att ligga på cirka 765 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Wien till Rom i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Wien till Rom med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Wien till Rom med flyg är 1 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Wien till Rom.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Wien till Rom?

När det gäller en resa med flyg mellan Wien och Rom är de mest populära flygplatser i Wien Vienna International Airport och i Rom är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport den mest populära flygplats.

Varifrån kan jag ta flyg från Wien till Rom?

När du planerar din resa till Rom från Wien kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Wien är Vienna International Airport som ligger 17.1 km från cityområdet. I Rom är den mest populära flygplats Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och den ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Wien och Rom?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Wien till Rom med flyg. När du ska åka till Rom från Wien kan du resa med Wizz Air, Laudamotion, Vueling, Eurowings, Ryanair, Austrian Airlines, Iberia, Lufthansa eller Malta Air. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Wien till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Wien till Rom, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Wien till Rom? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Wien till Rom med Austrian Airlines. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Wien till Rom kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Rom snabbast.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Wien till Rom?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Wien till Rom med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med flyg reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.