JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
743 krFlixbus
810 krVueling
lör
29 jan.
621 krFlixbus
331 krRyanair
sön
30 jan.
643 krFlixbus
444 krVueling
mån
31 jan.
690 krFlixbus
355 krVueling
tis
1 feb.
Hitta priser
228 krRyanair
ons
2 feb.
754 krFlixbus
222 krVueling
tors
3 feb.
610 krFlixbus
228 krRyanair
fre
4 feb.
710 krFlixbus
677 krVueling
lör
5 feb.
688 krFlixbus
228 krRyanair
sön
6 feb.
610 krFlixbus
228 krRyanair
mån
7 feb.
610 krFlixbus
228 krRyanair
tis
8 feb.
Hitta priser
222 krVueling
ons
9 feb.
798 krFlixbus
222 krVueling
tors
10 feb.
643 krFlixbus
222 krVueling
fre
11 feb.
721 krFlixbus
581 krRyanair
lör
12 feb.
710 krFlixbus
228 krRyanair
sön
13 feb.
721 krFlixbus
228 krRyanair
mån
14 feb.
610 krFlixbus
222 krVueling
tis
15 feb.
Hitta priser
222 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Barcelona och Rom

distanceAvstånd859 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg550 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, Alitalia, Iberia, Air Europa, Brussels Airlines, British Airways eller Lufthansa

Flyg från Barcelona till Rom är resa 859 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som Ryanair, Vueling, Alitalia, Iberia, Air Europa, Brussels Airlines, British Airways eller Lufthansa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 550 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 228 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips: Flyg från Barcelona till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Rom.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Barcelona till Rom?

Flyg biljetter från Barcelona till Rom kan vara så billiga som 228 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Barcelona till Rom?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 550 kr för att ta flyg från Barcelona till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Barcelona.

Hur långt är avståndet mellan Barcelona och Rom när man reser med flyg?

När du reser med flyg från Barcelona till Rom kommer sträckan att ligga på cirka 859 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Barcelona till Rom i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar flyg från Barcelona till Rom?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Rom. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Rom med flyg ligga på 1 h 50 min.

Vilken är den mest använda flygplatser i Rom och i Barcelona?

Innan du börjar planera din resa från Barcelona till Rom är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Barcelona åker från Barcelona El Prat Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i Rom?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Rom med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Barcelona till Rom med flyg?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Rom kan du ta flyg med Ryanair, Vueling, Alitalia, Iberia, Air Europa, Brussels Airlines, British Airways eller Lufthansa. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Rom för att se vilka bekvämligheter de har.

Finns det några billiga direkta flyg resor till Rom från Barcelona?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Barcelona till Rom, kolla in direkt flyg från Barcelona till Rom med Vueling, Ryanair eller ITA. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Barcelona till Rom som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Barcelona till Rom?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Barcelona och Rom. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Barcelona till Rom så smidig som möjligt.

Din flyg resa från Barcelona till Rom måste inte ta slut i Rom. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rom är Milan, Florens eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Florens eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.