JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
1435 krVueling
tis
30 nov.
1598 krKLM
ons
1 dec.
1466 krSas Airways
tors
2 dec.
1435 krKLM
fre
3 dec.
3813 krVueling
lör
4 dec.
1883 krRyanair
sön
5 dec.
1341 krSas Airways
mån
6 dec.
1178 krSas Airways
tis
7 dec.
303 krRyanair
ons
8 dec.
954 krVueling
tors
9 dec.
146 krMalta Air
fre
10 dec.
556 krVueling
lör
11 dec.
286 krRyanair
sön
12 dec.
491 krVueling
mån
13 dec.
1129 krAir France
tis
14 dec.
112 krRyanair
ons
15 dec.
981 krSas Airways
tors
16 dec.
168 krMalta Air
fre
17 dec.
676 krVueling
lör
18 dec.
303 krRyanair
sön
19 dec.
676 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Barcelona till Stockholm

distanceAvstånd2278 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 853 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, KLM, Iberia eller Sas Airways

Flyg från Barcelona till Stockholm är resa 2278 km lång och tar i genomsnitt 3 h 35 min med våra partner som Vueling, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, KLM, Iberia eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 1 341 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 853 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Stockholm.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Stockholm med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Barcelona till Stockholm är 1 341 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Barcelona till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Barcelona till Stockholm?
Flyg biljetter till Stockholm från Barcelona kostar 1 853 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Barcelona till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Barcelona till Stockholm när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Barcelona till Stockholm? Avståndet mellan Barcelona och Stockholm med flyg är runt 2278 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Barcelona till Stockholm kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Barcelona till Stockholm?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Stockholm med flyg ligga på 3 h 35 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Stockholm och i Barcelona?

Innan du börjar planera din resa från Barcelona till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Barcelona åker från Barcelona El Prat Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Varifrån kan jag ta flyg från Barcelona till Stockholm?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Barcelona och Stockholm?
När du ska boka en resa med flyg från Barcelona till Stockholm kan du lita på att Vueling, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, KLM, Iberia eller Sas Airways erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till Stockholm och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Finns det någon direkt resa med flyg från Barcelona till Stockholm?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Barcelona till Stockholm, kolla in direkt flyg från Barcelona till Stockholm med Vueling. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Barcelona till Stockholm som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Stockholm?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Barcelona och Stockholm. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Barcelona till Stockholm så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!