Resor från Barcelona till Stockholm

Resealternativ
från Barcelona till Stockholm

Du kan ta dig från Barcelona till Stockholm med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Ta dig från Barcelona till Stockholm14 aug. vi rekommenderar att ta ett flyg då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

11:10Barcelona El Prat Airport11tim.45 22:55Stockholm Arlanda Airport
1 byte
7722 kr1Enkelresa
Billigast
11:10Barcelona El Prat Airport11tim.45 22:55Stockholm Arlanda Airport
1 byte
7722 kr1Enkelresa
Andra alternativ
11:10Barcelona El Prat Airport21tim.40 08:50Stockholm Arlanda Airport
1 byte
7722 kr1Enkelresa

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

Reseinformation från Barcelona till Stockholm

distanceAvstånd2278 km
modeTillgängliga transportmedelBuss, flyg, färja eller tåg
pricePrisspann för biljetter22 kr - 2 312 kr
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 2 312 kr • 3 h 25 min
carriersPopulära reseföretagVueling

Res 2278 km med buss, flyg, färja eller tåg från Barcelona till Stockholm. Vueling är de företag som normalt trafikerar denna färdväg. Resande kan även resa direkt med flyg från Barcelona till Stockholm nemen.

Så reser man från Barcelona till Stockholm

Stockholm är känd för sitt vackra läge vid Östersjön och sevärdheter som slottet, Gamla Stan och Skansen. Från Barcelona till Stockholm reser man enklast med flyg. Det finns flera flygbolag som erbjuder direktflyg mellan städerna, med en restid på omkring 3,5 timmar. Har man inget emot en mellanlandning finns ytterligare en mängd valmöjligheter att välja mellan.

Flyg från Barcelona till Stockholm

:

Det är enkelt att ta sig från Barcelona till Stockholm med flyg, då det går flera direktflyg dagligen mellan städerna. En vanlig vardag finns det mellan 1 och 5 direktflyg med olika flygbolag att välja på. Norwegian är det flygbolag som erbjuder flest direktflyg i veckan till Stockholm från Barcelona. De brukar ofta ha minst ett direktflyg om dagen, men detta kan variera beroende på datum och tid på året.

Flygen avgår från Barcelona El Prat Airport, som ligger cirka 13 kilometer från stadskärnan och nås enkelt med flygbuss, tunnelbana eller taxi. Flygen ankommer till Stockholm Arlanda Airport. Restiden är vanligen 3 timmar och 35 minuter. Flygbolagen SAS, Vueling och Iberia erbjuder också direktflyg med ungefär samma restid som ankommer till Arlanda Airport. Det är även möjligt att flyga med andra flygbolag som till exempel KLM, Lufthansa, Air France, easyJet och Eurowings, men resan kräver då ett byte vilket ger en något längre restid. Normal restid för flyg med ett byte är 5-7 timmar. Det brukar finnas minst ett tiotal flyg per dag med ett byte och en total restid på mindre än sex timmar.

Arlanda flygplats ligger 42 kilometer från Stockholm city. Från Arlanda tar man sig snabbast och enklast in till Stockholm Centralstation med snabbtåget Arlanda Express. Tåget avgår från en särskild tågstation inuti själva flygplatsen. Med Arlanda Express tar resan endast 20 minuter. Ett billigare alternativ är att ta någon av flygbussarna som avgår från busstationen utanför ankomsthallen. Flygbussen passerar de olika terminalerna innan den fortsätter resan in till Stockholm city. Bussen ankommer till Centralstationen i Stockholm, men gör även några stopp inom centrala delarna av staden. Total restid från Arlanda flygplats till Stockholm Centralstation är cirka 40 minuter, beroende på trafik.

Resor från Barcelona till Stockholm: Resetips

  • Det billigaste sättet att resa mellan städerna är med flyg.
  • Det snabbast sättet att resa är att flyga direkt med till exempel SAS eller Norwegian.

Restips: Resor från Barcelona to Stockholm

Enkla resor till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Stockholm.
FAQs

Det finns 4 resealterntiv från Barcelona till Stockholm: buss, flyg, färja eller tåg.

En buss resa är det billigaste sättet att resa från Barcelona till Stockholm, vilket kostar i genomsnitt 22 kr.

Detta är i jämförelse med andra sätt att komma till Stockholm:

En/Ett buss kostar i allmänhet 2 290 kr mindre än en/ett flyg för samma färdväg. En/Ett flyg kostar i genomsnitt 2 312 kr från Barcelona till Stockholm.

En buss resa kostar vanligen 1 kr mindre än en resa till Stockholm med tåg, som kostar i genomsnitt 22 kr för samma tur.

Det snabbaste sättet att resa från Barcelona till Stockholm är med flyg, vilket tar i genomsnitt 3 h 25 min   jämfört med andra möjligheter som kan ta längre tid till din destination:

Att resa med buss kan som jämförelse ta NaN h NaN min   i genomsnitt.

Att åka till Stockholm med tåg kan som jämförelse ta i genomsnitt NaN h NaN min.

Stockholm ligger ungefär 2278 km från Barcelona.

Detta är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från Barcelona till Stockholm:

  • Bussar avgår mestadels från Barcelona, Estació d'Autobusos Nord och anländer i allmänhet till Stockholm, Terminalslingan.
  • Flyg avgår mestadels från Barcelona El Prat Airport och anländer i allmänhet till Stockholm Arlanda Airport.
  • Tåg från Barcelona till Stockholm avgår för det mesta från Barcelona Sants och anländer till Stockholm Centralstation.

Ja, det finns direktförbindelser mellan Barcelona och Stockholm med följande reseoperatörer:

  • Du kan ta en/ett direkt flyg med Eurowings Europe.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Stockholm eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter från Barcelona till Stockholm.

Många av våra kunder som reser från Barcelona till Stockholm gör inte Stockholm till sin slutstation. Några av de destinationer som är värda att besöka sedan är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg, som du kan foga till din plan för resan mellan Barcelona och Stockholm. Kolla redan i dag med Omio efter de bästa och billigaste sätten att resa från Stockholm till någon av dessa toppendestinationer!

När du planerar din resa från Barcelona till Stockholm är det bra att tänka på vilka biljetter du ska betala för och vad de kostar de närmaste sju dagarna:

  • Buss biljetter kostar 22 kr i genomsnitt för enkel resa.
  • Flyg biljetter kostar 2 312 kr i genomsnitt för enkel resa.
  • Tåg biljetter kostar 22 kr i genomsnitt för enkel resa.

Vi rekommenderar dig emellertid att köpa biljetter mellan Barcelona och Stockholm online några månader i förväg för att få de bästa erbjudandena och spara pengar på din planerade resa.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk