Res från Stockholm till Barcelona

tors 30 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från Stockholm till Barcelona

Du kan ta dig från Stockholm till Barcelona med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Det bästa sättet att resa från Stockholm till Barcelona är med flyg eftersom flyg erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

Norwegian Air Shuttle
06:403tim.25
Stockholm Arlanda Airport (ARN)
10:05Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1397 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
Norwegian Air Shuttle
06:403tim.25
Stockholm Arlanda Airport (ARN)
10:05Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1397 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
Norwegian Air Shuttle
06:403tim.25
Stockholm Arlanda Airport (ARN)
10:05Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1397 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
12:4053tim.20
Stockholm, Cityterminalen
18:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
3028 kr1Enkelresa
2 byten
FlixBus
23:2953tim.11
Stockholm, Cityterminalen
04:40Barcelona, Estación de Autobuses de Sants
2907 kr1Enkelresa
3 byten
Norwegian Air Shuttle
12:053tim.25
Stockholm Arlanda Airport (ARN)
15:30Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1892 kr1Enkelresa
0 byten
Sas Airways
06:403tim.35
Stockholm Arlanda Airport (ARN)
10:15Barcelonas internationella flygplats (BCN)
1914 kr1Enkelresa
0 byten
GetJet Airlines
20:103tim.40
Stockholm Arlanda Airport (ARN)
23:50Barcelonas internationella flygplats (BCN)
2302 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni
tis
04 juni
ons
05 juni
tors
06 juni
fre
07 juni
lör
08 juni
sön
09 juni
mån
10 juni
tis
11 juni
ons
12 juni
tors
13 juni
fre
14 juni
lör
15 juni
sön
16 juni
mån
17 juni
tis
18 juni
ons
19 juni

Reseinformation mellan Stockholm och Barcelona

distanceAvstånd2278 km
modeTillgängliga transportmedelBuss eller flyg
pricePrisspann för biljetter586 kr - 1 604 kr
cheapestBilligaste transportmedelFlyg • 586 kr • 3 h 25 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 586 kr • 3 h 25 min
carriersPopulära resebolagFlixBus eller Lufthansa

Res 2278 km med buss eller flyget från Stockholm till Barcelona. FlixBus eller Lufthansa är de bolag som normalt trafikerar denna resa. Resande kan även åka direkt med buss eller flyget från Stockholm till Barcelona.

Att resa från Stockholm till Barcelona

Barcelona är ett av svenskarnas mest älskade resmål. Förmodligen för att staden har nästan allt att erbjuda: vacker arkitektur, bra väder, fotboll i världsklass, kultur, shopping, ett nattliv i toppklass och en strand mitt i staden. Enklaste sättet att ta sig dit från Stockholm är med flyg - men har du gott om tid går det även att ta såväl bussen som tåget. Flygresan tar tre och en halv timme, med andra färdmedel får du räkna med mer än ett dygns restid.

Att resa från Stockholm till Barcelona med flyg

Norwegian har två dagliga flyg mellan de båda städerna: klockan 12:35 respektive klockan 19:10. Flygen avgår från Stockholm Arlanda och landar på Barcelonas huvudflygplats El Prat.

Ryanair flyger i stället från Skavsta flygplats, utanför Nyköping, och ungefär tio mil sydväst om Stockholm. Dessa flyg går alla dagar utom tisdagar och lördagar, och även de landar på El Prat.

Vueling har dagliga avgångar från Stockholm Arlanda till Barcelona El Prat klockan 16:30. Notera att även Vuelings samarbetspartners Iberia och British Airways säljer biljetter för dessa avgångar, men det är billigast att köpa dem direkt av Vueling.

Att resa från Stockholm till Barcelona med tåg

Avståndet mellan Stockholm och Barcelona är ungefär 280 mil, så en tågresa mellan städerna innebär med nödvändighet en viss grad av strapats. Resan kräver mellan sex och åtta byten, och eftersom det är flera olika nationella tågbolag som kör sträckorna längs vägen är det både enklast och billigast att köpa ett Interrailkort, i stället för flera olika biljetter av olika tågbolag. Tänk på att det kan behövas platsbokning på vissa av tågsträckorna. Enklast hittar du restider och byten på Deutsche Bahns hemsida. Resan tar, om alla byten klaffar, i snabbaste fallet drygt 31 timmar. Du ankommer till Barcelona största tågstation Estació de Barcelona-Sants, belägen i stadens västra delar.

Att resa från Stockholm till Barcelona med buss

Att ta bussen mellan dessa städer är en än större strapats än att åka tåg. Det finns inget bolag som kör hela denna sträcka. Vill du ändå satsa på buss går det exempelvis att köpa en biljett med Flixbus från Stockholm till Paris, med byte i någon av de tyska städerna Leverkusen eller Hannover. Resan tar drygt 31 timmar. Från Paris kan du sedan åka vidare till Barcelona med Flixbus eller med Ouibus, som båda avgår från busstationen i Quai de Bercy, eller med Eurolines France, vars bussar avgår från busstationen Galliéni, som ligger vid tunnelbanestationen med samma namn längs metrolinje 3. Resan från Paris till Barcelona tar drygt 15 timmar. Slutterminal i Barcelona är Estació del Nord, belägen centralt i staden nära Arc de Triomf.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: Eurowings, Norwegian Air eller Air France från Stockholm till Barcelona

Hitta den bästa resa från Stockholm till Barcelona med Eurowings, Norwegian Air eller Air France. Att jämföra tidtabeller och priser och boka den mest förmånlig färdväg, färdvägen har aldrig varit lättare med över 1 000 reseoperatörer hos Omio.

Deutsche Bahn (DB) är den främsta utföraren av resa tjänster i Tyskland med i genomsnitt 40 000 resor per dag. Ett särskilt kännetecken för Deutsche Bahn är dess breda spektrum av biljettyper med sparerbjudanden som Sparpreis och Super Sparpreis samt flexibla avgifter och rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du även kan använda för din resa från Stockholm till Barcelona. DB använder olika typer av resor såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn) på sina rutter, som skiljer sig i fråga om komfort och restid. Exempelvis är toaletter standard, medan tjänster som restaurangvagn eller fri WiFi bara finns på vissa resor.

British Airways (BA) är Storbritanniens flaggbärande flygbolag med huvudkontor i London nära bolagets huvudsakliga nav vid London Heathrow Airport (LHR). Känt som ett globalt flygbolag med fullservice har BA låga priser året om till destinationer i hela världen och flyger till och från centralt belägna flygplatser. I dess omfattande globala nätverk av rutter ingår fler än 170 destinationer i nästan 80 länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika och Australien. BA är även det näst största flygbolag med bas i Storbritannien när det gäller flottans omfång och antal passagerare.

Restips: Resor från Stockholm to Barcelona

Restips: Enkla resor till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Barcelona.
FAQs

Du kan resa mellan Stockholm och Barcelona 2 på flera olika sätt: buss eller flyg.

En flyg resa är det billigaste sättet att resa från Stockholm till Barcelona, vilket kostar i genomsnitt 586 kr.

Detta är i jämförelse med andra sätt att ta sig till Barcelona:

En/Ett flyg kostar omkring 1 018 kr mindre än en/ett buss, som kostar i genomsnitt 1 604 kr för denna rutt.

Det snabbaste sättet att resa från Stockholm till Barcelona är med flyg, vilket tar i genomsnitt 3 h 25 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Att resa med buss kan som jämförelse ta 47 h 10 min   i genomsnitt.

Barcelona ligger ungefär 2278 km från Stockholm.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Stockholm till Barcelona är:

  • 1 buss dagligen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din rutt från Stockholm till Barcelona, eftersom reguljära turer med buss eller flyg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Stockholm till Barcelona:

  • De flesta resenärer reser med sin/sitt buss från Västerås, Stockholm Västerås Flygplats och ankommer till Barcelona, Pl. Universitat.
  • De flesta resande som köpa en flyg biljett från Stockholm till Barcelona reser från Stockholm Arlanda Airport till Barcelonas internationella flygplats.

Omio arbetar med många pålitliga partners som kan hjälpa dig att resa på bästa sätt från Stockholm till Barcelona:

  • Du kan resa till Barcelona från Stockholm med buss med FlixBus. Du hittar billiga buss biljetter för 1 604 kr med FlixBus från Stockholm till Barcelona hos Omio.
  • Du kan resa från Stockholm till Barcelona med flyget med Lufthansa, KLM, Air France, SAS, SWISS, Air Europa, Transavia Airlines, Brussels Airlines, Iberia, Finnair, Vueling Airlines, LAER, TAP Portugal, Ryanair, LOT Polish Airlines, Norwegian Air, Eurowings Europe, Austrian Airlines, Air Serbia, Eurowings, Air Baltic, Malta Air, KLM Cityhopper eller Edelweiss Air. Du kan hitta billiga biljetter hos Omio för 452 kr med Ryanair från Stockholm till Barcelona.

Ja, det finns direktförbindelser mellan Stockholm och Barcelona med följande reseoperatörer:

  • Du kan ta en/ett direkt buss med.
  • Du kan resa direkt med flyg med Norwegian Air.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Barcelona eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter från Stockholm till Barcelona.

Din resa från Stockholm till Barcelona behöver inte sluta i Barcelona. Många av våra kunder tycker om att förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Madrid, Paris, Valencia, Seville eller Zaragoza. Om du vill lägga till Madrid, Paris, Valencia, Seville eller Zaragoza till din tur från Stockholm till Barcelona, bör du kolla med Omio i dag efter de bästa sätten att resa till något av dessa fantastiska resmål från Barcelona!

Utforska området med färja

HemResorRes till SpanienTill BarcelonaRes från Stockholm till Barcelona

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk