Resealternativ
från Stockholm till Barcelona

Du kan ta dig från Stockholm till Barcelona med tåg, buss och flyg.

No journeys found

We couldn’t find any journeys for this date. Click below and try searching for another date.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

lör
22 jan.
164 krRyanair
sön
23 jan.
543 krNorwegian Air Shuttle
mån
24 jan.
454 krVueling
tis
25 jan.
165 krRyanair
ons
26 jan.
1324 krSas Airways
tors
27 jan.
875 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
725 krVueling
lör
29 jan.
143 krRyanair
sön
30 jan.
476 krVueling
mån
31 jan.
932 krSas Airways
tis
1 feb.
141 krRyanair
ons
2 feb.
614 krSas Airways
tors
3 feb.
283 krMalta Air
fre
4 feb.
779 krSas Airways
lör
5 feb.
144 krRyanair
sön
6 feb.
465 krVueling
mån
7 feb.
697 krSas Airways
ons
9 feb.
548 krSas Airways
tors
10 feb.
143 krMalta Air

Att resa från Stockholm till Barcelona

Barcelona är ett av svenskarnas mest älskade resmål. Förmodligen för att staden har nästan allt att erbjuda: vacker arkitektur, bra väder, fotboll i världsklass, kultur, shopping, ett nattliv i toppklass och en strand mitt i staden. Enklaste sättet att ta sig dit från Stockholm är med flyg - men har du gott om tid går det även att ta såväl bussen som tåget. Flygresan tar tre och en halv timme, med andra färdmedel får du räkna med mer än ett dygns restid.

Att resa från Stockholm till Barcelona med flyg

Norwegian har två dagliga flyg mellan de båda städerna: klockan 12:35 respektive klockan 19:10. Flygen avgår från Stockholm Arlanda och landar på Barcelonas huvudflygplats El Prat.

Ryanair flyger i stället från Skavsta flygplats, utanför Nyköping, och ungefär tio mil sydväst om Stockholm. Dessa flyg går alla dagar utom tisdagar och lördagar, och även de landar på El Prat.

Vueling har dagliga avgångar från Stockholm Arlanda till Barcelona El Prat klockan 16:30. Notera att även Vuelings samarbetspartners Iberia och British Airways säljer biljetter för dessa avgångar, men det är billigast att köpa dem direkt av Vueling.

Att resa från Stockholm till Barcelona med tåg

Avståndet mellan Stockholm och Barcelona är ungefär 280 mil, så en tågresa mellan städerna innebär med nödvändighet en viss grad av strapats. Resan kräver mellan sex och åtta byten, och eftersom det är flera olika nationella tågbolag som kör sträckorna längs vägen är det både enklast och billigast att köpa ett Interrailkort, i stället för flera olika biljetter av olika tågbolag. Tänk på att det kan behövas platsbokning på vissa av tågsträckorna. Enklast hittar du restider och byten på Deutsche Bahns hemsida. Resan tar, om alla byten klaffar, i snabbaste fallet drygt 31 timmar. Du ankommer till Barcelona största tågstation Estació de Barcelona-Sants, belägen i stadens västra delar.

Att resa från Stockholm till Barcelona med buss

Att ta bussen mellan dessa städer är en än större strapats än att åka tåg. Det finns inget bolag som kör hela denna sträcka. Vill du ändå satsa på buss går det exempelvis att köpa en biljett med Flixbus från Stockholm till Paris, med byte i någon av de tyska städerna Leverkusen eller Hannover. Resan tar drygt 31 timmar. Från Paris kan du sedan åka vidare till Barcelona med Flixbus eller med Ouibus, som båda avgår från busstationen i Quai de Bercy, eller med Eurolines France, vars bussar avgår från busstationen Galliéni, som ligger vid tunnelbanestationen med samma namn längs metrolinje 3. Resan från Paris till Barcelona tar drygt 15 timmar. Slutterminal i Barcelona är Estació del Nord, belägen centralt i staden nära Arc de Triomf.

Resetips: Resor från Stockholm to Barcelona

Enkla resor till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Barcelona.
FAQs

Hur långt ligger Barcelona från Stockholm?

Avståndet mellan Stockholm och Barcelona är omkring 2278 km.

Vilka andra populära destinationer bör jag inkludera i min resplan till Barcelona från Stockholm?

Många av våra kunder som bokar en resa från Stockholm till Barcelona utökar ofta sin semester och reser till andra populära destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Om du funderar på att foga ytterligare en destinationion till din resplan mellan Stockholm och Barcelona, kan du låta Omio hitta de bästa förbindelserna mellan Barcelona och något av dessa excellenta resmål åt dig i dag!

Resor från Stockholm till Barcelona: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver