JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
6934 krSas Airways
sön
24 okt.
1276 krSas Airways
mån
25 okt.
1095 krVueling
tis
26 okt.
941 krSas Airways
ons
27 okt.
1274 krSas Airways
tors
28 okt.
1745 krnordic regional airlines oy
fre
29 okt.
2211 krnordic regional airlines oy
lör
30 okt.
1967 krnordic regional airlines oy
sön
31 okt.
1968 krFinnair
mån
1 nov.
2168 krKLM
tis
2 nov.
1198 krSas Airways
ons
3 nov.
1788 krSas Airways
tors
4 nov.
829 krMalta Air
fre
5 nov.
645 krVueling
lör
6 nov.
108 krRyanair
sön
7 nov.
608 krNorwegian Air Shuttle
mån
8 nov.
534 krVueling
tis
9 nov.
141 krRyanair
ons
10 nov.
799 krSas Airways
tors
11 nov.
331 krMalta Air
fre
12 nov.
873 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Stockholm till Barcelona
Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Barcelona.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till Barcelona vara?
De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till Barcelona är 941 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Barcelona. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Stockholm till Barcelona i genomsnitt?
Flyg biljetter till Barcelona från Stockholm kostar 2 211 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Barcelona och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Stockholm och Barcelona när man reser med flyg?
Innan du planerar din resa från Stockholm till Barcelona kan det vara bra att veta att Barcelona är ungefär 2278 kmifrån Stockholm när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Barcelona är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Barcelona med flyg?
En flyg resa från Stockholm till Barcelona har en genomsnittlig resetid på 3 h 35 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Barcelona så snabbt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Stockholm till Barcelona?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Stockholm till Barcelona reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på Barcelona El Prat Airport i Barcelona. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Stockholm och Barcelona innan du påbörjar din resa.

Vart ligger flygplatser i Stockholm och i Barcelona?

När du planerar din resa till Barcelona från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet. I Barcelona är den mest populära flygplats Barcelona El Prat Airport och den ligger 11 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Barcelona?
När du ska boka en resa med flyg från Stockholm till Barcelona kan du lita på att Vueling, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Sas Airways, Iberia, Swiss, Brussels Airlines eller KLM erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Barcelona snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Barcelona och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till Barcelona?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Stockholm till Barcelona om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Barcelona från Stockholm med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Barcelona?
Många av våra kunder som planerar en resa till Barcelona med flyg reser ofta även till ställen som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Barcelona och dessa destinationer som också är värda att besökas.