JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
1402 krIberia Express
ons
26 jan.
894 krVueling
tors
27 jan.
971 krVueling
fre
28 jan.
1524 krIberia Express
lör
29 jan.
511 krVueling
sön
30 jan.
822 krVueling
mån
31 jan.
633 krVueling
tis
1 feb.
694 krVueling
ons
2 feb.
1274 krAir France
tors
3 feb.
694 krVueling
fre
4 feb.
694 krVueling
lör
5 feb.
511 krVueling
sön
6 feb.
572 krVueling
mån
7 feb.
1098 krHOP!
tis
8 feb.
1341 krKLM
ons
9 feb.
444 krVueling
tors
10 feb.
1044 krSas Airways
fre
11 feb.
1282 krVueling
lör
12 feb.
1340 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Köpenhamn och Barcelona

distanceAvstånd1759 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg983 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Norwegian Air Shuttle, Primera Air, Iberia, Lufthansa eller Swiss

Flyg från Köpenhamn till Barcelona är färdväg 1759 km lång och tar i genomsnitt 2 h 50 min med våra partner som Vueling, Norwegian Air Shuttle, Primera Air, Iberia, Lufthansa eller Swiss. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 983 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 511 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Barcelona El Prat Airport.

Resetips: Flyg från Köpenhamn till Barcelona

Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Barcelona.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Köpenhamn till Barcelona?

Flyg biljetter från Köpenhamn till Barcelona kan vara så billiga som 511 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Köpenhamn till Barcelona?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Köpenhamn till Barcelona kan du vänta dig ett pris på 983 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt avstånd är det mellan Barcelona och Köpenhamn med flyg?

Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Barcelona kan det vara bra att veta att Barcelona är ungefär 1759 km från Köpenhamn när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Köpenhamn till Barcelona är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Köpenhamn till Barcelona med flyg?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Barcelona med flyg är 2 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Köpenhamn till Barcelona.

Jag ska snart resa till Barcelona från Köpenhamn. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Barcelona reser de oftast från Københavns Lufthavn i Köpenhamn och landar på Barcelona El Prat Airport i Barcelona. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Köpenhamn och Barcelona innan du påbörjar din resa.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Köpenhamn och i Barcelona?

När du åker från Köpenhamn kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Københavns Lufthavn och ligger 7.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Barcelona kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport och ligger 11.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Köpenhamn och Barcelona?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köpenhamn till Barcelona kan du ta flyg med Vueling, Norwegian Air Shuttle, Primera Air, Iberia, Lufthansa eller Swiss. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Köpenhamn och Barcelona för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Köpenhamn till Barcelona?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamn till Barcelona om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Barcelona reser vidare från Barcelona. Många väljer att fortsätta resan från Barcelona till närliggande destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många resenärer som anländer i Barcelona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter