JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
Hitta priser
Hitta priser
4413 krLufthansa
ons
1 dec.
Hitta priser
Hitta priser
4261 krLufthansa
tors
2 dec.
623 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1260 krEurowings
fre
3 dec.
623 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1260 krEurowings
lör
4 dec.
656 krDeutsche Bahn with connection
602 krFlixbus
3373 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Köpenhamn och Salzburg

distanceAvstånd876 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 913 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle eller Sas Airways

Flyg från Köpenhamn till Salzburg är rutt 876 km lång och tar i genomsnitt 3 h 20 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 2 913 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 260 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Salzburg Airport.

Flyg från Köpenhamn till Salzburg

Varje dag går ett fyrtiotal flyg mellan Köpenhamn i Danmark och Salzburg i Österrike. Planen landar på Salzburgs flygplats, landets näst största flygplats. Ett stort antal flygbolag trafikerar rutten och de flesta resorna inkluderar mellanlandningar på olika platser i Europa. Trots mellanlandningar är många förbindelser mycket snabba och rutten har en genomsnittlig restid på ca fyra timmar. Vissa resor kan dock ta betydligt längre tid än så.

Vilka flygbolag flyger från Köpenhamn till Salzburg?

Många av de större bolagen erbjuder flyg mellan Köpenhamn Och Salzburg. Svenska SAS har dagliga avgångar, både direkt och med mellanlandning. Austrian Airlines, Österrikes största flygbolag, har många resor. Tyska Lufthansa har också ett stort utbud av flygningar till närmaste grannen.Ryanair är ett annat bolag som har enstaka resor till Salzburg.

Hur lång tid tar flyget från Köpenhamn till Salzburg?

De allra snabbaste flygen mellan Köpenhamn och Salzburg är framme på drygt tre timmar och 30 minuter. Även om flygen mellanlandar har de  en förhållandevis kort restid även om det finns resor som tar över tio timmar. De allra flesta flygen stannar i Frankfurt i Tyskland eller i närliggande städer som exempelvis Wien. Raka spåret fågelvägen är ca 870 kilometer, men sträckan blir längre beroende på var stoppet sker.

Hur många flygningar går det från Köpenhamn till Salzburg?

Flygfrekvensen är hög mellan Köpenhamn och Salzburg, med runt 40 avgångar per dag. Flygen avgår med täta mellanrum från morgon till kväll under hela veckan. Det är inte ovanligt att det finns tre flyg per timme. Antalet flygningar är relativt jämnt fördelade mellan Lufthansa, Austrian Airlines, SAS, Air France och Swiss.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Köpenhamn till Salzburg?

Avgångsflygplats:Köpenhamns flygplats. Köpenhamns flygplats Kastrup ligger vid gränsen mellan Danmark och Sverige. Här finns allt tänkbart i form av service, bekvämligheter, restauranger och shopping. Det finns även möjlighet till förhandsbokad parkering, biluthyrning och övernattning på plats. Tåget i direkt anslutning till flygplatsen går flera gånger i timmen med destination Köpenhamn eller Malmö.
 
Ankomstflygplats:Salzburg Airport. Salzburgs flygplats är den näst största i Österrike, och här finns ett stort utbud vad gäller service, mat och shopping. Här finns det mesta och mer därtill, inklusive frisörer, matbutiker och casinon. Stadskärnan ligger endast 4 kilometer bort, och härifrån tar man sig enkelt med taxi, kollektivtrafik eller hyrbil.

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Salzburg
Ta ett flyg enkelt till Salzburg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Salzburg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Salzburg?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Salzburg kan vara så billiga som 1 259 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Köpenhamn till Salzburg?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Salzburg brukar ha ett genomsnittspris på 2 911 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur lång är sträckan mellan Salzburg och Köpenhamn om jag väljer att resa med flyg?
När du reser från Köpenhamn till Salzburg med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Köpenhamn och Salzburg är ungefär 876 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Köpenhamn till Salzburg med flyg?
Restiden med flyg från Köpenhamn till Salzburg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 20 min.
Min resa med flyg från Köpenhamn till Salzburg närmar sig. Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa från? Vilken flygplats i Salzburg borde jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Salzburg reser de oftast från Københavns Lufthavn i Köpenhamn och landar på Salzburg Airport i Salzburg. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Köpenhamn och Salzburg innan du påbörjar din resa.

Var ligger flygplatser i Köpenhamn och i Salzburg?

Om du planerar att ta en flyg från Köpenhamn kan du räkna med att resa 7.4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Københavns Lufthavn. När du kommer fram till Salzburg med flyg kan du räkna med att resa 3.2 km från den populära Salzburg Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Köpenhamn och Salzburg?
Om du letar efter billiga flyg från Köpenhamn till Salzburg kan du lita på att Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways kan ta dig till Salzburg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Köpenhamn och Salzburg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Köpenhamn till Salzburg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köpenhamn till Salzburg med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köpenhamn till Salzburg på ett och samma ställe i Omios app.
Din flyg resa från Köpenhamn till Salzburg måste inte ta slut i Salzburg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Salzburg är Wien, München eller Prag. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Wien, München eller Prag kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Salzburg reser vidare från Salzburg. Många väljer att fortsätta resan till från Salzburg till närliggande destinationer som Wien, München eller Prag. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Salzburg
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter