JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
5292 krVueling
sön
24 okt.
6123 krLuxair
mån
25 okt.
4382 krVueling
tis
26 okt.
4141 krSas Airways
ons
27 okt.
1791 krSas Airways
tors
28 okt.
2332 krNorwegian Air Shuttle
fre
29 okt.
2154 krVueling
lör
30 okt.
2318 krregional jet
sön
31 okt.
3704 krEurowings
mån
1 nov.
1762 krVueling
tis
2 nov.
1037 krSas Airways
ons
3 nov.
1037 krSas Airways
tors
4 nov.
1037 krSas Airways
fre
5 nov.
1392 krTransavia Airlines
lör
6 nov.
1551 krTransavia Airlines
sön
7 nov.
3054 krKLM
mån
8 nov.
1392 krTransavia Airlines
tis
9 nov.
1265 krKLM
ons
10 nov.
767 krVueling
tors
11 nov.
767 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Barcelona till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Köpenhamn.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Barcelona till Köpenhamn?
Flyg biljetter från Barcelona till Köpenhamn kan vara så billiga som 1 792 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Barcelona till Köpenhamn?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Köpenhamn kan du vänta dig ett pris på 3 886 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Barcelona och Köpenhamn när man reser med flyg?
När du reser från Barcelona till Köpenhamn med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Barcelona och Köpenhamn är ungefär 1759 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar flyg från Barcelona till Köpenhamn?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Köpenhamn. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Köpenhamn med flyg ligga på 3 h 5 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Köpenhamn och i Barcelona?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Barcelona till Köpenhamn reser de oftast från Barcelona El Prat Airport i Barcelona och landar på Københavns Lufthavn i Köpenhamn. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Barcelona och Köpenhamn innan du påbörjar din resa.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Barcelona och Köpenhamn?

Om du planerar att ta en flyg från Barcelona kan du räkna med att resa 11 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Barcelona El Prat Airport. När du kommer fram till Köpenhamn med flyg kan du räkna med att resa 7 km från den populära Københavns Lufthavn till cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Köpenhamn?
Om du letar efter billiga flyg från Barcelona till Köpenhamn kan du lita på att Vueling, Norwegian Air Shuttle, Primera Air, Lufthansa, Swiss, Iberia, KLM eller TAP Portugal kan ta dig till Köpenhamn snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Barcelona och Köpenhamn för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Köpenhamn?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Köpenhamn om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Köpenhamn från Barcelona med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Köpenhamn?
Många av våra kunder som reser med flyg till Köpenhamn besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter