JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
Hitta priser
877 krAlsa
347 krRyanair
lör
22 jan.
484 krRenfe Alvia
548 krFlixbus
543 krVueling
sön
23 jan.
Hitta priser
658 krFlixbus
79 krRyanair
mån
24 jan.
484 krRenfe Alvia
877 krAlsa
79 krRyanair
tis
25 jan.
403 krRenfe Alvia
877 krAlsa
395 krVueling
ons
26 jan.
Hitta priser
877 krAlsa
225 krRyanair
tors
27 jan.
484 krRenfe Alvia
Hitta priser
Hitta priser
fre
28 jan.
Hitta priser
877 krAlsa
225 krRyanair
lör
29 jan.
403 krRenfe Alvia
548 krFlixbus
713 krVueling
sön
30 jan.
Hitta priser
548 krFlixbus
372 krRyanair
mån
31 jan.
645 krRenfe Alvia
877 krAlsa
225 krRyanair
tis
1 feb.
483 krRenfe Alvia
877 krAlsa
345 krVueling
ons
2 feb.
Hitta priser
877 krAlsa
147 krRyanair
tors
3 feb.
484 krRenfe Alvia
877 krAlsa
395 krVueling
fre
4 feb.
Hitta priser
877 krAlsa
147 krRyanair
lör
5 feb.
403 krRenfe Alvia
713 krFlixbus
543 krVueling
sön
6 feb.
Hitta priser
713 krFlixbus
225 krRyanair
mån
7 feb.
564 krRenfe Alvia
877 krAlsa
372 krRyanair
tis
8 feb.
323 krRenfe Alvia
877 krAlsa
296 krVueling
ons
9 feb.
Hitta priser
877 krAlsa
147 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Barcelona och Santiago de Compostela (regionhuvudort)

distanceAvstånd897 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg368 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling eller Iberia

Flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) är färdväg 897 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som Ryanair, Vueling eller Iberia. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 368 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 79 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Santiago de Compostela Airport.

Resetips: Flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort)

Ta ett flyg enkelt till Santiago de Compostela (regionhuvudort). Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Santiago de Compostela (regionhuvudort).
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) med flyg?

Flyg biljetter från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) kan vara så billiga som 79 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort)?

Flyg biljetter till Santiago de Compostela (regionhuvudort) från Barcelona kostar 368 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är avståndet mellan Barcelona och Santiago de Compostela (regionhuvudort) när man reser med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort)? Avståndet mellan Barcelona och Santiago de Compostela (regionhuvudort) med flyg är runt 897 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) kan du få.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort)?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) med flyg är 1 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort).

Min resa med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) närmar sig. Vilken flygplats i Barcelona borde jag resa från? Vilken flygplats i Santiago de Compostela (regionhuvudort) borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Santiago de Compostela Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Santiago de Compostela (regionhuvudort).

Var ligger flygplatser i Barcelona och i Santiago de Compostela (regionhuvudort)?

När du planerar din resa till Santiago de Compostela (regionhuvudort) från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. I Santiago de Compostela (regionhuvudort) är den mest populära flygplats Santiago de Compostela Airport och den ligger 10.7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort)?

Om du letar efter billiga flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) kan du lita på att Ryanair, Vueling eller Iberia kan ta dig till Santiago de Compostela (regionhuvudort) snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Barcelona och Santiago de Compostela (regionhuvudort) för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Finns det några billiga direkta flyg resor till Santiago de Compostela (regionhuvudort) från Barcelona?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort), kolla in direkt flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) med Vueling eller Ryanair. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort)?

Om du planerar att resa med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) reser vidare från Santiago de Compostela (regionhuvudort). Många väljer att fortsätta resan från Santiago de Compostela (regionhuvudort) till närliggande destinationer som Madrid, Porto eller Vigo. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Santiago de Compostela (regionhuvudort) reser vidare från Santiago de Compostela (regionhuvudort). Många väljer att fortsätta resan till från Santiago de Compostela (regionhuvudort) till närliggande destinationer som Madrid, Porto eller Vigo. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Most popular trains, buses and flights