JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
739 krRyanair
sön
24 okt.
4493 krKLM
mån
25 okt.
3720 krKLM
tis
26 okt.
1359 krRyanair
tors
28 okt.
141 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Barcelona till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Göteborg.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Barcelona till Göteborg vara?
Flyg biljetter från Barcelona till Göteborg kan vara så billiga som 141 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Barcelona till Göteborg?
Flyg biljetter till Göteborg från Barcelona kostar 1 908 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Barcelona till Göteborg och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Göteborg och Barcelona om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Barcelona är runt 1942 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Barcelona till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Barcelona till Göteborg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Göteborg med flyg ligga på 3 h 10 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Göteborg och i Barcelona?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Göteborg kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Göteborg-Landvetter Flygplats är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Göteborg.

Hur långt ifrån cityområdena i både Barcelona och Göteborg ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du åker från Barcelona kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Barcelona El Prat Airport och ligger 11 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Göteborg kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Göteborg är Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 20 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Göteborg?
Om du letar efter billiga flyg från Barcelona till Göteborg kan du lita på att Ryanair, Norwegian Air Shuttle eller Vueling kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Barcelona och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med flyg från Barcelona till Göteborg?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Barcelona till Göteborg kolla in direkt flyg från Barcelona till Göteborg med Ryanair. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Barcelona till Göteborg som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Barcelona till Göteborg?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Göteborg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Jag planerar att resa från Barcelona till Göteborg med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Göteborg som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med flyg till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.