Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Barcelona till Landvetter

distanceAvstånd1947 km
changesDirekt flygJa

Flyg från Barcelona till Landvetter är resa 1947 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats.

Resetips

Flyg från Barcelona till Landvetter
Ta ett flyg enkelt till Landvetter. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Landvetter.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Landvetter och Barcelona om jag väljer att resa med flyg?
När du reser med flyg från Barcelona till Landvetter kommer sträckan att ligga på cirka 1947 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Barcelona till Landvetter i förväg genom Omio.
Jag ska snart resa till Landvetter från Barcelona. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När det gäller en resa med flyg mellan Barcelona och Landvetter är de mest populära flygplatser i Barcelona Barcelona El Prat Airport och i Landvetter är Göteborg-Landvetter Flygplats den mest populära flygplats.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i Landvetter?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Landvetter med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 5.4 km från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Landvetter reser vidare från Landvetter. Många väljer att fortsätta resan från Landvetter till närliggande destinationer som Göteborg, Borås eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Landvetter reser vidare från Landvetter. Många väljer att fortsätta resan till från Landvetter till närliggande destinationer som Göteborg, Borås eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Landvetter
Gothenburg-Landvetter
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Flygbussen förbinder flygplatsen med Göteborgs centrum. I centrum finns busshållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericsonterminalen och Park Aveny. På flygplatsen står bussarna precis utanför incheckningshallen.

Flyg från Barcelona till Landvetter: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver