JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
652 krVueling
fre
10 dec.
167 krRyanair
lör
11 dec.
168 krRyanair
sön
12 dec.
369 krRyanair
mån
13 dec.
168 krRyanair
tis
14 dec.
246 krRyanair
ons
15 dec.
167 krRyanair
tors
16 dec.
246 krRyanair
fre
17 dec.
268 krRyanair
lör
18 dec.
335 krRyanair
sön
19 dec.
335 krRyanair
mån
20 dec.
279 krRyanair
tis
21 dec.
581 krRyanair
ons
22 dec.
1195 krRyanair
tors
23 dec.
1128 krRyanair
fre
24 dec.
1160 kreasyJet
lör
25 dec.
581 krVueling
sön
26 dec.
301 krRyanair
mån
27 dec.
670 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Barcelona och Manchester

distanceAvstånd1383 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg351 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, easyJet, Jet2. Com eller TAP Portugal

Flyg från Barcelona till Manchester är rutt 1383 km lång och tar i genomsnitt 2 h 40 min med våra partner som Ryanair, Vueling, easyJet, Jet2. Com eller TAP Portugal. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 167 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 351 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Manchester Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Manchester
Ta ett flyg enkelt till Manchester. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Manchester.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Manchester med flyg?
Flyg biljetter från Barcelona till Manchester kan vara så billiga som 168 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Barcelona till Manchester ligga på?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Manchester kan du vänta dig ett pris på 351 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är det från Barcelona till Manchester med flyg?
När du reser från Barcelona till Manchester med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Barcelona och Manchester är ungefär 1383 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Barcelona till Manchester med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Barcelona till Manchester med flyg är 2 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Barcelona till Manchester.
Vilken är den mest använda flygplatser i Manchester och i Barcelona?

När det gäller en resa med flyg mellan Barcelona och Manchester är de mest populära flygplatser i Barcelona Barcelona El Prat Airport och i Manchester är Manchester Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Barcelona och Manchester?

När du planerar din resa till Manchester från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. I Manchester är den mest populära flygplats Manchester Airport och den ligger 13.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Manchester?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Barcelona till Manchester med flyg. När du ska åka till Manchester från Barcelona kan du resa med Ryanair, Vueling, easyJet, Jet2. Com eller TAP Portugal. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Barcelona till Manchester eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Barcelona till Manchester?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Barcelona till Manchester, kolla in direkt flyg från Barcelona till Manchester med Vueling, easyJet eller Ryanair. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Barcelona till Manchester som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Manchester?
Om du planerar att resa med flyg från Barcelona till Manchester kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Manchester besöker ofta även London, Liverpool eller Edinburgh. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Manchester och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Manchester med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som London, Liverpool eller Edinburgh. Om du också vill upptäcka London, Liverpool eller Edinburgh från Manchester kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.