JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
637 krNational Express
885 kreasyJet
fre
10 dec.
Hitta priser
654 kreasyJet
lör
11 dec.
Hitta priser
513 kreasyJet
sön
12 dec.
584 krNational Express
Hitta priser
mån
13 dec.
Hitta priser
383 kreasyJet
tis
14 dec.
585 krNational Express
Hitta priser
ons
15 dec.
Hitta priser
474 kreasyJet
fre
17 dec.
574 krNational Express
405 kreasyJet
lör
18 dec.
Hitta priser
324 kreasyJet
sön
19 dec.
588 krNational Express
Hitta priser
mån
20 dec.
Hitta priser
410 kreasyJet
tis
21 dec.
Hitta priser
475 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Belfast till Manchester

distanceAvstånd270 km
durationGenomsnittlig restid med flyg55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg564 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, easyJet eller Flybe

Flyg från Belfast till Manchester är färdväg 270 km lång och tar i genomsnitt 55 min med våra partner som Ryanair, easyJet eller Flybe. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 564 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 382 kr. Passagerare flyger oftast från Belfast International Airport och landar på Manchester Airport.

Resetips

Flyg från Belfast till Manchester
Ta ett flyg enkelt till Manchester. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belfast to Manchester.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Belfast till Manchester vara?
Flyg biljetter från Belfast till Manchester kan kosta så lite som 382 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Belfast till Manchester.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Belfast till Manchester ligga på?
Flyg biljetter till Manchester från Belfast kostar 564 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Belfast till Manchester och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Belfast och Manchester när man reser med flyg?
När du reser från Belfast till Manchester med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Belfast och Manchester är ungefär 270 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Belfast till Manchester med flyg?
Restiden med flyg från Belfast till Manchester kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 55 min.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Belfast till Manchester?

När det gäller en resa med flyg mellan Belfast och Manchester är de mest populära flygplatser i Belfast Belfast International Airport och i Manchester är Manchester Airport den mest populära flygplats.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Belfast och i Manchester?

Du kan ta en flyg från Belfast på Belfast International Airport som ligger 20.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Manchester med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Manchester Airport som ligger 13.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Belfast och Manchester?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Belfast till Manchester kan du ta flyg med Ryanair, easyJet eller Flybe. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Belfast och Manchester för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Belfast till Manchester?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Belfast till Manchester med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Belfast till Manchester på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med flyg från Belfast till Manchester reser vidare från Manchester. Många väljer att fortsätta resan från Manchester till närliggande destinationer som London, Liverpool eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Manchester med flyg reser ofta även till ställen som London, Liverpool eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Manchester och dessa destinationer som också är värda att besökas.