JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
797 kreasyJet
532 krStena Line
lör
29 jan.
329 kreasyJet
288 krStena Line
sön
30 jan.
427 kreasyJet
288 krStena Line
mån
31 jan.
442 kreasyJet
399 krStena Line
tis
1 feb.
399 kreasyJet
399 krStena Line
ons
2 feb.
491 kreasyJet
399 krStena Line
tors
3 feb.
359 kreasyJet
466 krStena Line
lör
5 feb.
1009 kreasyJet
466 krStena Line
sön
6 feb.
584 kreasyJet
466 krStena Line
mån
7 feb.
359 kreasyJet
466 krStena Line
tors
10 feb.
678 kreasyJet
466 krStena Line
lör
12 feb.
1027 kreasyJet
466 krStena Line
sön
13 feb.
395 kreasyJet
288 krStena Line
mån
14 feb.
359 kreasyJet
466 krStena Line
tis
15 feb.
359 kreasyJet
399 krStena Line
ons
16 feb.
395 kreasyJet
288 krStena Line

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Belfast och Liverpool

distanceAvstånd233 km
durationGenomsnittlig restid med flyg50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg502 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet, Ryanair eller Flybe

Flyg från Belfast till Liverpool är färdväg 233 km lång och tar i genomsnitt 50 min med våra partner som easyJet, Ryanair eller Flybe. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 502 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 329 kr. Passagerare flyger oftast från Belfast International Airport och landar på Liverpool John Lennon Airport.

Resetips: Flyg från Belfast till Liverpool

Ta ett flyg enkelt till Liverpool. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Belfast to Liverpool.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Belfast till Liverpool vara?

De billigaste flyg biljetterna från Belfast till Liverpool är 329 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Belfast till Liverpool. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Belfast till Liverpool?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 502 kr för att ta flyg från Belfast till Liverpool. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Liverpool från Belfast.

Hur långt är avståndet mellan Belfast och Liverpool när man reser med flyg?

Innan du planerar din resa från Belfast till Liverpool kan det vara bra att veta att Liverpool är ungefär 233 km från Belfast när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Belfast till Liverpool är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Belfast till Liverpool?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Belfast och Liverpool. På ett ungefär kan resan från Belfast till Liverpool med flyg ligga på 50 min.

Min resa med flyg från Belfast till Liverpool närmar sig. Vilken flygplats i Belfast borde jag resa från? Vilken flygplats i Liverpool borde jag resa till?

När man reser med flyg från Belfast till Liverpool kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Belfast på Belfast International Airport och de flesta anländer till Liverpool på Liverpool John Lennon Airport.

Varifrån kan jag ta flyg från Belfast till Liverpool?

Du kan ta en flyg från Belfast på Belfast International Airport som ligger 20.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Liverpool med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Liverpool John Lennon Airport som ligger 11.6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Belfast till Liverpool?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Belfast till Liverpool kan du ta flyg med easyJet, Ryanair eller Flybe. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Belfast och Liverpool för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Belfast till Liverpool?

Om du planerar att resa med flyg från Belfast till Liverpool kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som planerar en resa till Liverpool med flyg reser ofta även till ställen som London, Manchester eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Liverpool och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Din flyg resa från Belfast till Liverpool måste inte ta slut i Liverpool. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Liverpool är London, Manchester eller Edinburgh. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Manchester eller Edinburgh kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Belfast till Liverpool: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver