JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
22 okt.
1755 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
Hitta priser
lör
23 okt.
Hitta priser
930 krFlixbus
Hitta priser
sön
24 okt.
951 krDeutsche Bahn
582 krEurolines Germany
599 kreasyJet
mån
25 okt.
634 krDeutsche Bahn
592 krFlixbus
609 kreasyJet
tis
26 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1945 krregional jet
ons
27 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1734 krSas Airways
tors
28 okt.
634 krDeutsche Bahn
539 krFlixbus
1926 krCityjet
fre
29 okt.
634 krDeutsche Bahn
558 krFlixbus
451 kreasyJet
lör
30 okt.
Hitta priser
507 krFlixbus
Hitta priser
mån
1 nov.
572 krDeutsche Bahn
402 krFlixbus
377 kreasyJet
tis
2 nov.
634 krDeutsche Bahn
507 krFlixbus
1163 krEurowings
ons
3 nov.
634 krDeutsche Bahn
402 krFlixbus
1005 krEurowings
tors
4 nov.
634 krDeutsche Bahn
402 krFlixbus
1163 krEurowings
fre
5 nov.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1085 kreasyJet
lör
6 nov.
634 krDeutsche Bahn
423 krFlixbus
Hitta priser
sön
7 nov.
634 krDeutsche Bahn
582 krEurolines Germany
2371 kreasyJet
mån
8 nov.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
Hitta priser
tis
9 nov.
602 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
802 krSas Airways
ons
10 nov.
634 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
Hitta priser
tors
11 nov.
634 krDeutsche Bahn
363 krFlixbus
802 krCityjet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Berlin till Göteborg 

Sträckan Berlin-Göteborg trafikeras dagligen av en lång rad olika flygbolag. Direktflygen är få, men samtliga resor mellan de två populära turiststäderna är ändå förhållandevis snabba. Båda flygplatserna är ovanligt centralt belägna, vilket gör att den totala restiden blir kortare. Effektiviteten gör att många tar tidiga flyg från Berlin till Göteborg i affärer, vilket är värt att tänka på vid bokningen. Flygen mitt på dagen bokas vanligtvis inte lika fort.

Vilka flygbolag flyger från Berlin till Göteborg?

Lufthansa har många avgångar från Berlin till Göteborg, vanligtvis även under helgen. SAS flyger också regelbundet mellan städerna. KLM erbjuder ett flertal resor varje dag. Det gör även Norwegian. Det enda som flyger direkt äreasyJet. Många andra bolag, exempelvis Eurowings, har resor endast vissa dagar.

Hur lång tid tar flyget från Berlin till Göteborg?

Fågelvägen mellan Berlin och Göteborg är ca 580 kilometer. De snabbaste flygen tar endast en timme och 20 minuter, men då handlar det om direktflyg som utgör en väldigt liten del av det totala reseutbudet. Fyra timmar är en betydligt vanligare restid. Var flygen mellanlandar varierar från bolag till bolag, men Frankfurt, Amsterdam och Stockholm är vanliga städer.

Hur många flygningar går det från Berlin till Göteborg?

Vissa dagar finns det upp till 40 avgångar till Göteborg, andra är utbudet betydligt mindre. I genomsnitt finns det runt 20 resor om dagen att välja mellan. Av dessa har Lufthansa flest, följt av SAS och KLM. Flygen går med täta mellanrum från morgon till kväll och under dagar med många resor går det flera plan i timmen.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Berlin till Göteborg?

Avgångsflygplats:Berlin-Tegels flygplats. Berlins största internationella flygplats ligger åtta kilometer från centrum. Det som särskiljer Tegel är att byggnaden har formen av en hexagon, vilket underlättar avstånden mellan gaterna. Tegel har ett stort utbud på service, shopping och restauranger. Utanför huvudentrén väntar taxibilar och bussar som går antingen till den närliggande tunnelbanan eller direkt till Alexanderplatz i centrala Berlin. Det finns även goda parkeringsmöjligheter. 

Ankomstflygplats:Göteborg-Landvetter flygplats. Landvetter är en av Skandinaviens största och mest trafikerade flygplatser, med ett mycket bra serviceutbud samt en uppsjö av caféer, barer och butiker. Här finns alltifrån trådlöst internet till lounger, växlingskontor, bankomater, bilservice och parkering som är bemannad dygnet runt. De allmänna kommunikationerna in till Göteborg är mycket goda och resan tar inte mer än 20 minuter.

Resetips

Flyg från Berlin till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Göteborg.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Berlin till Göteborg vara?
Flyg biljetter från Berlin till Göteborg kan kosta så lite som 599 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Berlin till Göteborg.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Berlin till Göteborg?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 245 kr för att ta flyg från Berlin till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Göteborg från Berlin.
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Berlin med flyg?
När du reser från Berlin till Göteborg med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Berlin och Göteborg är ungefär 583 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Berlin till Göteborg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Berlin till Göteborg är 1 h 30 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Berlin till Göteborg.
Min resa med flyg från Berlin till Göteborg närmar sig. Vilken flygplats i Berlin borde jag resa från? Vilken flygplats i Göteborg borde jag resa till?

När man reser med flyg från Berlin till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Berlin på Berlin Brandenburg Airport och de flesta anländer i Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats.

Hur långt ifrån cityområdena i både Berlin och Göteborg ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Berlin kan du räkna med att resa 18 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Berlin Brandenburg Airport. När du kommer fram till Göteborg med flyg kan du räkna med att resa 20 km från den populära Göteborg-Landvetter Flygplats till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Berlin till Göteborg?
När du ska boka en resa med flyg från Berlin till Göteborg kan du lita på att easyJet, Air Berlin, Lufthansa, Brussels Airlines, Eurowings, Sas Airways, KLM eller Air Baltic erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Göteborg snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Göteborg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Berlin till Göteborg?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Göteborg. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Göteborg så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Göteborg från Berlin med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Göteborg?
Många av våra kunder som reser med flyg från Berlin till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!