JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
Hitta priser
3870 krSas Airways
sön
24 okt.
Hitta priser
3710 krKLM
mån
25 okt.
Hitta priser
2546 krKLM
tis
26 okt.
Hitta priser
2134 krKLM
ons
27 okt.
1131 krFlixbus
413 krMalta Air
tors
28 okt.
1130 krFlixbus
1375 krEurowings
fre
29 okt.
1512 krFlixbus
1998 krSas Airways
lör
30 okt.
1781 krFlixbus
1541 krRyanair
sön
31 okt.
Hitta priser
1700 krKLM
mån
1 nov.
Hitta priser
402 krMalta Air
tis
2 nov.
Hitta priser
1044 krKLM
ons
3 nov.
772 krFlixbus
1383 krKLM
fre
5 nov.
955 krFlixbus
1217 krMalta Air
lör
6 nov.
912 krFlixbus
1749 krCityjet
sön
7 nov.
Hitta priser
1895 krKLM
ons
10 nov.
719 krFlixbus
1260 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Milan till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Göteborg.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Milan till Göteborg med flyg?
Flyg biljetter från Milan till Göteborg kan kosta så lite som 413 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Milan till Göteborg.
Hur mycket kostar flyg från Milan till Göteborg i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Milan till Göteborg kan du vänta dig ett pris på 2 537 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Göteborg och Milan om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Milan är runt 1374 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Milan till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar flyg från Milan till Göteborg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Milan och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Milan till Göteborg med flyg ligga på 2 h 20 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Milan och Göteborg borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Milan till Göteborg reser de oftast från Milan Malpensa Airport i Milan och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Milan och Göteborg innan du påbörjar din resa.

Vart ligger flygplatser i Milan och i Göteborg?

Du kan hitta Milan Malpensa Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Milan cirka 40 km från cityområdet. Den flygplats i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Milan till Göteborg?
När du ska boka en resa med flyg från Milan till Göteborg kan du lita på att Ryanair eller Eurowings erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Göteborg snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Milan till Göteborg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg biljetter från Milan till Göteborg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Milan till Göteborg med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Milan till Göteborg på ett och samma ställe i Omio's app.
Planerar du att resa från Milan till Göteborg med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Göteborg som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg från Milan till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!