JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
3694 krSas Airways
sön
24 okt.
3621 krSas Airways
mån
25 okt.
2621 krAir France
tis
26 okt.
1297 krAir France
fre
29 okt.
2056 krSas Airways
lör
30 okt.
1749 krSas Airways
sön
31 okt.
1580 krSas Airways
mån
1 nov.
2460 krSas Airways
tis
2 nov.
1399 krSas Airways
ons
3 nov.
2327 krEurowings
tors
4 nov.
2672 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Rom till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Göteborg.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Rom till Göteborg vara?
Flyg biljetter från Rom till Göteborg kan vara så billiga som 1 297 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Rom till Göteborg ligga på?
Att resa med flyg från Rom till Göteborg kostar i genomsnitt 2 971 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Rom till Göteborg när man åker med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Rom är runt 1758 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Rom till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Rom till Göteborg med flyg?
En flyg resa från Rom till Göteborg har en genomsnittlig resetid på 8 h 25 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Rom till Göteborg så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Rom och Göteborg borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Rom till Göteborg reser de oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Rom och Göteborg innan du påbörjar din resa.

Vart ligger flygplatser i Rom och i Göteborg?

Om du planerar att ta en flyg från Rom kan du räkna med att resa 22 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport. När du kommer fram till Göteborg med flyg kan du räkna med att resa 20 km från den populära Göteborg-Landvetter Flygplats till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Rom och Göteborg?
När du ska boka en resa med flyg från Rom till Göteborg kan du lita på att Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, KLM eller Eurowings erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Göteborg snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Rom till Göteborg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg biljetter från Rom till Göteborg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Rom till Göteborg med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Rom till Göteborg på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Göteborg från Rom med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Göteborg?
Många av våra kunder som reser med flyg till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.

Flyg från Rom till Göteborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver