Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Rom och Linköping

distanceAvstånd1849 km
changesDirektflygJa

Flyg från Rom till Linköping är rutt 1849 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också.

Resetips: Flyg från Rom till Linköping

Ta ett flyg enkelt till Linköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Linköping.
FAQs

Hur långt är avståndet från Rom till Linköping när man åker med flyg?

När du reser från Rom till Linköping med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Rom och Linköping är ungefär 1849 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!

Din flyg resa från Rom till Linköping måste inte ta slut i Linköping. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Linköping är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Linköping med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg från Linköping kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Rom till Linköping: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver