Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Linköping till Rom

distanceAvstånd1849 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg669 kr
changesDirekt flygJa

Flyg från Linköping till Rom är rutt 1849 km lång och tar i genomsnitt 3 h 10 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 669 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 669 kr.

Resetips

Flyg från Linköping till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linköping to Rom.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Linköping till Rom med flyg?
Flyg biljetter från Linköping till Rom kan vara så billiga som 669 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket kostar flyg från Linköping till Rom i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Linköping till Rom kan du vänta dig ett pris på 669 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Rom och Linköping om jag väljer att resa med flyg?
När du reser med flyg från Linköping till Rom kommer sträckan att ligga på cirka 1849 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Linköping till Rom i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Linköping till Rom?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Linköping till Rom med flyg är 3 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Linköping till Rom.
Hur köper jag flyg biljetter från Linköping till Rom?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Linköping till Rom om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg från Linköping till Rom reser vidare från Rom. Många väljer att fortsätta resan till från Rom till närliggande destinationer som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Linköping till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver