JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
1323 krÖBB | Nightjet
322 krFlixbus
1441 krAegean Airlines
tors
27 jan.
1222 krÖBB | Nightjet
444 krFlixbus
1167 krEurowings
fre
28 jan.
Hitta priser
444 krFlixbus
1566 krITA
lör
29 jan.
Hitta priser
Hitta priser
2173 krAir France
sön
30 jan.
777 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
1152 krAegean Airlines
mån
31 jan.
777 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
1167 krEurowings
tis
1 feb.
444 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
1178 krVueling
ons
2 feb.
Hitta priser
Hitta priser
1018 krAegean Airlines
tors
3 feb.
Hitta priser
Hitta priser
1088 krITA
fre
4 feb.
777 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
921 krITA
lör
5 feb.
777 krÖBB | Nightjet
410 krFlixbus
1533 krLufthansa Cityline
sön
6 feb.
777 krÖBB | Nightjet
445 krFlixbus
921 krITA
mån
7 feb.
444 krÖBB | Nightjet
322 krFlixbus
961 krVueling
tis
8 feb.
332 krÖBB | Nightjet
322 krFlixbus
900 krVueling
ons
9 feb.
555 krÖBB | Nightjet
322 krFlixbus
845 krVueling
tors
10 feb.
777 krÖBB | Nightjet
322 krFlixbus
921 krITA
fre
11 feb.
1222 krÖBB | Nightjet
410 krFlixbus
921 krITA
lör
12 feb.
666 krÖBB | Nightjet
410 krFlixbus
1034 krVueling
sön
13 feb.
888 krÖBB | Nightjet
467 krFlixbus
921 krITA
mån
14 feb.
444 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
945 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan München och Rom

distanceAvstånd697 km
durationGenomsnittlig restid med flyg4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 547 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagLufthansa, Vueling, Alitalia, Eurowings, Iberia, Alitalia Cityliner, Air Dolomiti, Lufthansa Cityline eller Swiss

Flyg från München till Rom är rutt 697 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partner som Lufthansa, Vueling, Alitalia, Eurowings, Iberia, Alitalia Cityliner, Air Dolomiti, Lufthansa Cityline eller Swiss. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 547 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 151 kr. Passagerare flyger oftast från Munich Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips: Flyg från München till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Rom.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från München till Rom vara?

Det billigaste sättet att ta sig till Rom från München är med flyg och det kan kosta så lite som 1 151 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från München till Rom.

Vad brukar priset på en flyg biljett från München till Rom ligga på?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från München till Rom kan du vänta dig ett pris på 1 547 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt avstånd är det mellan Rom och München med flyg?

Innan du planerar din resa från München till Rom kan det vara bra att veta att Rom är ungefär 697 km från München när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från München till Rom är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från München till Rom med flyg?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan München och Rom. På ett ungefär kan resan från München till Rom med flyg ligga på 4 h 30 min.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i München och Rom borde jag välja?

När man reser med flyg från München till Rom kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån München på Munich Airport och de flesta anländer till Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Hur långt från centrum i både München och Rom ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från München kan du räkna med att resa 28.7 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Munich Airport. När du kommer fram till Rom med flyg kan du räkna med att resa 22.3 km från den populära Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan München och Rom?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från München till Rom med flyg. När du ska åka till Rom från München kan du resa med Lufthansa, Vueling, Alitalia, Eurowings, Iberia, Alitalia Cityliner, Air Dolomiti, Lufthansa Cityline eller Swiss. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från München till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Om jag vill resa från München till Rom, kan jag hitta en direkt resa med flyg?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från München till Rom, kolla in direkt flyg från München till Rom med ITA eller Lufthansa. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från München till Rom som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från München till Rom?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från München till Rom med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Din flyg resa från München till Rom måste inte ta slut i Rom. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rom är Milan, Florens eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Florens eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg till Rom besöker ofta även Milan, Florens eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Rom och de andra populära destinationerna.