JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
23 jan.
718 krBlaBlaCar Bus
895 krVueling
mån
24 jan.
497 krBlaBlaCar Bus
956 krVueling
tis
25 jan.
497 krBlaBlaCar Bus
1083 krAir Nostrum
ons
26 jan.
497 krBlaBlaCar Bus
981 krAir Europa
tors
27 jan.
497 krBlaBlaCar Bus
1072 krVueling
fre
28 jan.
497 krFlixbus
1011 krVueling
lör
29 jan.
497 krBlaBlaCar Bus
724 krVueling
sön
30 jan.
552 krFlixbus
724 krVueling
mån
31 jan.
552 krBlaBlaCar Bus
895 krVueling
tis
1 feb.
552 krBlaBlaCar Bus
668 krVueling
ons
2 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
840 krVueling
tors
3 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
840 krVueling
fre
4 feb.
552 krFlixbus
840 krVueling
lör
5 feb.
608 krBlaBlaCar Bus
724 krVueling
sön
6 feb.
552 krBlaBlaCar Bus
475 krVueling
mån
7 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
668 krVueling
tis
8 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
497 krVueling
ons
9 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
497 krVueling
tors
10 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
552 krVueling
fre
11 feb.
497 krBlaBlaCar Bus
497 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan München och Barcelona

distanceAvstånd1054 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 229 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Lufthansa, Iberia, Eurowings, Transavia Airlines, Swiss, KLM eller Alitalia

Flyg från München till Barcelona är rutt 1054 km lång och tar i genomsnitt 2 h 5 min med våra partner som Vueling, Lufthansa, Iberia, Eurowings, Transavia Airlines, Swiss, KLM eller Alitalia. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 229 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 895 kr. Passagerare flyger oftast från Munich Airport och landar på Barcelona El Prat Airport.

Resetips: Flyg från München till Barcelona

Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Barcelona.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från München till Barcelona?

Det billigaste sättet att ta sig till Barcelona från München är med flyg och det kan kosta så lite som 895 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från München till Barcelona.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från München till Barcelona?

Flyg biljetter till Barcelona från München kostar 1 229 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från München till Barcelona och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är avståndet från München till Barcelona när man åker med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Barcelona till München är runt 1054 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från München till Barcelona är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Hur lång tid tar det att resa från München till Barcelona med flyg?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan München och Barcelona. På ett ungefär kan resan från München till Barcelona med flyg ligga på 2 h 5 min.

Jag ska snart resa till Barcelona från München. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från München till Barcelona reser de oftast från Munich Airport i München och landar på Barcelona El Prat Airport i Barcelona. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i München och Barcelona innan du påbörjar din resa.

Hur långt från centrum i både München och Barcelona ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från München kan du räkna med att resa 28.7 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Munich Airport. När du kommer fram till Barcelona med flyg kan du räkna med att resa 11.9 km från den populära Barcelona El Prat Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från München till Barcelona?

Om du letar efter billiga flyg från München till Barcelona kan du lita på att Vueling, Lufthansa, Iberia, Eurowings, Transavia Airlines, Swiss, KLM eller Alitalia kan ta dig till Barcelona snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan München och Barcelona för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Går det att hitta en direkt resa med flyg från München till Barcelona?

Letar du efter en direkt resa med flyg från München till Barcelona? I så fall kan du köpa flyg biljetter från München till Barcelona med Vueling, Lufthansa eller Air Dolomiti. Om du inte kan hitta några resor med flyg från München till Barcelona kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Barcelona snabbast.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från München till Barcelona?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från München till Barcelona med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från München till Barcelona på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med flyg från München till Barcelona reser vidare från Barcelona. Många väljer att fortsätta resan från Barcelona till närliggande destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många resenärer som anländer i Barcelona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.