JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
537 krBlaBlaCar Bus
614 krVueling
fre
21 jan.
482 krBlaBlaCar Bus
834 krVueling
lör
22 jan.
482 krBlaBlaCar Bus
710 krTransavia Airlines
sön
23 jan.
428 krFlixbus
572 krTransavia Airlines
mån
24 jan.
406 krBlaBlaCar Bus
483 krVueling
tis
25 jan.
406 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
ons
26 jan.
482 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
tors
27 jan.
482 krBlaBlaCar Bus
910 krVueling
fre
28 jan.
406 krFlixbus
548 krVueling
lör
29 jan.
406 krFlixbus
406 krVueling
sön
30 jan.
406 krFlixbus
428 krVueling
mån
31 jan.
406 krBlaBlaCar Bus
406 krVueling
tis
1 feb.
482 krBlaBlaCar Bus
548 krVueling
ons
2 feb.
406 krBlaBlaCar Bus
614 krVueling
tors
3 feb.
406 krBlaBlaCar Bus
834 krVueling
fre
4 feb.
406 krBlaBlaCar Bus
680 krVueling
lör
5 feb.
406 krFlixbus
572 krTransavia Airlines
sön
6 feb.
406 krBlaBlaCar Bus
527 krTransavia Airlines
mån
7 feb.
406 krFlixbus
481 krTransavia Airlines
tis
8 feb.
406 krBlaBlaCar Bus
428 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Amsterdam och Barcelona

distanceAvstånd1238 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg616 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Transavia Airlines, KLM, anisec, Iberia, TAP Portugal, Ryanair, Swiss, openskies, Lufthansa, Air France, British Airways, Eurowings eller easyJet

Flyg från Amsterdam till Barcelona är färdväg 1238 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som Vueling, Transavia Airlines, KLM, anisec, Iberia, TAP Portugal, Ryanair, Swiss, openskies, Lufthansa, Air France, British Airways, Eurowings eller easyJet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 483 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 616 kr. Passagerare flyger oftast från Amsterdam Airport Schiphol och landar på Barcelona El Prat Airport.

Resetips: Flyg från Amsterdam till Barcelona

Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amsterdam to Barcelona.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Amsterdam till Barcelona vara?

Flyg biljetter från Amsterdam till Barcelona kan kosta så lite som 483 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Amsterdam till Barcelona.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Amsterdam till Barcelona?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 616 kr för att ta flyg från Amsterdam till Barcelona. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Barcelona från Amsterdam.

Hur långt är det från Amsterdam till Barcelona med flyg?

När du reser från Amsterdam till Barcelona med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Amsterdam och Barcelona är ungefär 1238 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Amsterdam till Barcelona med flyg?

Den genomsnittliga restiden med flyg från Amsterdam till Barcelona är 2 h 15 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Amsterdam till Barcelona.

Jag ska snart resa till Barcelona från Amsterdam. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Amsterdam till Barcelona reser de oftast från Amsterdam Airport Schiphol i Amsterdam och landar på Barcelona El Prat Airport i Barcelona. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Amsterdam och Barcelona innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Amsterdam till Barcelona?

När du åker från Amsterdam kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Amsterdam Airport Schiphol och ligger 11.2 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Barcelona kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport och ligger 11.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Amsterdam till Barcelona?

För att hitta bästa flyg från Amsterdam till Barcelona kan du använda dig av dessa flygbolag: Vueling, Transavia Airlines, KLM, anisec, Iberia, TAP Portugal, Ryanair, Swiss, openskies, Lufthansa, Air France, British Airways, Eurowings eller easyJet. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Amsterdam till Barcelona och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Finns det någon direkt resa med flyg från Amsterdam till Barcelona?

Letar du efter en direkt resa med flyg från Amsterdam till Barcelona? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Amsterdam till Barcelona med Vueling, Transavia Airlines eller KLM. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Amsterdam till Barcelona kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Barcelona snabbast.

Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Amsterdam till Barcelona?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Amsterdam till Barcelona med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Amsterdam till Barcelona på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med flyg från Amsterdam till Barcelona reser vidare från Barcelona. Många väljer att fortsätta resan från Barcelona till närliggande destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många resenärer som anländer i Barcelona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.