JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
1317 krFlixbus
Hitta priser
sön
5 dec.
1196 krFlixbus
1471 krNorwegian Air Shuttle
mån
6 dec.
1020 krFlixbus
1128 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
Hitta priser
817 krNorwegian Air Shuttle
ons
8 dec.
Hitta priser
825 krNorwegian Air Shuttle
tors
9 dec.
955 krFlixbus
817 krNorwegian Air Shuttle
fre
10 dec.
1130 krFlixbus
729 krNorwegian Air Shuttle
lör
11 dec.
1020 krFlixbus
1559 krSas Airways
sön
12 dec.
1240 krFlixbus
1023 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
889 krFlixbus
706 krNorwegian Air Shuttle
tis
14 dec.
Hitta priser
662 krNorwegian Air Shuttle
ons
15 dec.
Hitta priser
713 krNorwegian Air Shuttle
tors
16 dec.
1064 krFlixbus
718 krNorwegian Air Shuttle
fre
17 dec.
1306 krFlixbus
706 krNorwegian Air Shuttle
lör
18 dec.
1240 krFlixbus
1616 krCityjet
sön
19 dec.
1569 krFlixbus
780 krNorwegian Air Shuttle
mån
20 dec.
1196 krFlixbus
827 krNorwegian Air Shuttle
tis
21 dec.
1306 krFlixbus
847 krNorwegian Air Shuttle
ons
22 dec.
1569 krFlixbus
1269 krNorwegian Air Shuttle
tors
23 dec.
1075 krFlixbus
905 krNorwegian Air Shuttle
fre
24 dec.
900 krFlixbus
1263 krLufthansa Cityline

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Amsterdam och Oslo

distanceAvstånd912 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 132 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Eurowings eller openskies

Flyg från Amsterdam till Oslo är färdväg 912 km lång och tar i genomsnitt 1 h 45 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Eurowings eller openskies. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 729 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 132 kr. Passagerare flyger oftast från Amsterdam Airport Schiphol och landar på Oslo Airport Gardermoen.

Resetips

Flyg från Amsterdam till Oslo
Ta ett flyg enkelt till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amsterdam to Oslo.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Amsterdam till Oslo med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Amsterdam till Oslo är 729 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Amsterdam till Oslo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Amsterdam till Oslo?
Flyg biljetter från Amsterdam till Oslo brukar ha ett genomsnittspris på 1 132 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan Oslo och Amsterdam med flyg?
När du reser från Amsterdam till Oslo med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Amsterdam och Oslo är ungefär 912 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Amsterdam till Oslo med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Amsterdam till Oslo med flyg är 1 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Amsterdam till Oslo.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Amsterdam och Oslo borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Amsterdam till Oslo är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Amsterdam åker från Amsterdam Airport Schiphol och landar på Oslo Airport Gardermoen i Oslo.

Var ligger flygplatser i Amsterdam och i Oslo?

Du kan ta en flyg från Amsterdam på Amsterdam Airport Schiphol som ligger 11.2 km från cityområdet. När du kommer fram till Oslo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Oslo Airport Gardermoen som ligger 37.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Amsterdam och Oslo?
För att hitta bästa flyg från Amsterdam till Oslo kan du använda dig av dessa flygbolag: Norwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Eurowings eller openskies. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Amsterdam till Oslo och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Finns det någon direkt resa med flyg från Amsterdam till Oslo?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Amsterdam till Oslo, kan du kolla upp KLM eller Sas Airways. Om det inte finns några direktresor från Amsterdam till Oslo kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Oslo.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Amsterdam till Oslo?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Amsterdam till Oslo med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Amsterdam till Oslo på ett och samma ställe i Omios app.
Många resenärer som anländer till Oslo med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg från Oslo kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din flyg resa från Amsterdam till Oslo måste inte ta slut i Oslo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Oslo är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Amsterdam till Oslo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver