JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
1207 krFlixbus
Hitta priser
sön
5 dec.
955 krFlixbus
1686 krNorwegian Air Shuttle
mån
6 dec.
Hitta priser
1267 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
Hitta priser
935 krNorwegian Air Shuttle
ons
8 dec.
Hitta priser
676 krNorwegian Air Shuttle
tors
9 dec.
Hitta priser
541 krNorwegian Air Shuttle
fre
10 dec.
823 krFlixbus
538 krNorwegian Air Shuttle
lör
11 dec.
779 krFlixbus
668 krNorwegian Air Shuttle
sön
12 dec.
Hitta priser
1280 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
Hitta priser
675 krNorwegian Air Shuttle
tis
14 dec.
Hitta priser
586 krNorwegian Air Shuttle
ons
15 dec.
Hitta priser
676 krNorwegian Air Shuttle
tors
16 dec.
Hitta priser
676 krNorwegian Air Shuttle
fre
17 dec.
955 krFlixbus
674 krNorwegian Air Shuttle
lör
18 dec.
911 krFlixbus
1082 krNorwegian Air Shuttle
sön
19 dec.
Hitta priser
934 krNorwegian Air Shuttle
mån
20 dec.
494 krSindbad
938 krNorwegian Air Shuttle
tis
21 dec.
Hitta priser
1061 krNorwegian Air Shuttle
ons
22 dec.
966 krFlixbus
1391 krNorwegian Air Shuttle
tors
23 dec.
801 krFlixbus
943 krNorwegian Air Shuttle
fre
24 dec.
801 krFlixbus
1352 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Berlin till Oslo

distanceAvstånd837 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 295 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, easyJet, Sas Airways, KLM eller Air Baltic

Flyg från Berlin till Oslo är resa 837 km lång och tar i genomsnitt 1 h 40 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, easyJet, Sas Airways, KLM eller Air Baltic. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 538 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 295 kr. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Oslo Airport Gardermoen.

Resetips

Flyg från Berlin till Oslo
Ta ett flyg enkelt till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Oslo.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Berlin till Oslo?
Flyg biljetter från Berlin till Oslo kan vara så billiga som 538 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket kostar flyg från Berlin till Oslo i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Berlin till Oslo kan du vänta dig ett pris på 1 295 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Oslo och Berlin med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Oslo till Berlin är runt 837 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Berlin till Oslo är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Berlin till Oslo med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Berlin till Oslo med flyg är 1 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Berlin till Oslo.
Min resa med flyg från Berlin till Oslo närmar sig. Vilken flygplats i Berlin borde jag resa från? Vilken flygplats i Oslo borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Berlin och Oslo är de mest populära flygplatser i Berlin Berlin Brandenburg Airport och i Oslo är Oslo Airport Gardermoen den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Berlin och i Oslo?

När du åker från Berlin kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Berlin Brandenburg Airport och ligger 18.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Oslo kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Oslo är Oslo Airport Gardermoen och ligger 37.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Berlin till Oslo med flyg?
För att hitta bästa flyg från Berlin till Oslo kan du använda dig av dessa flygbolag: Norwegian Air Shuttle, easyJet, Sas Airways, KLM eller Air Baltic. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Oslo och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg biljetter från Berlin till Oslo?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Berlin till Oslo med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg till Oslo besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg från Berlin till Oslo reser vidare från Oslo. Många väljer att fortsätta resan till från Oslo till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!