Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Berlin till Stockholm-Arlanda

distanceAvstånd840 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 649 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet

Flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda är resa 840 km lång och tar i genomsnitt 1 h 45 min med våra partner som easyJet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 328 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 649 kr. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Resetips: Flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda

Ta ett flyg enkelt till Stockholm-Arlanda. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Stockholm-Arlanda.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Berlin till Stockholm-Arlanda?

Flyg biljetter från Berlin till Stockholm-Arlanda kan kosta så lite som 1 328 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Berlin till Stockholm-Arlanda.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda kan du vänta dig ett pris på 1 649 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är det från Berlin till Stockholm-Arlanda med flyg?

När du reser från Berlin till Stockholm-Arlanda med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Berlin och Stockholm-Arlanda är ungefär 840 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittstiden för en resa från Berlin till Stockholm-Arlanda med flyg?

Restiden med flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 45 min.

Vilken är den mest använda flygplatser i Stockholm-Arlanda och i Berlin?

När det gäller en resa med flyg mellan Berlin och Stockholm-Arlanda är de mest populära flygplatser i Berlin Berlin Brandenburg Airport och i Stockholm-Arlanda är Stockholm Arlanda Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Berlin och Stockholm-Arlanda?

Du kan ta en flyg från Berlin på Berlin Brandenburg Airport som ligger 18.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm-Arlanda med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 337 m från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Berlin och Stockholm-Arlanda?

När du ska boka en resa med flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda kan du lita på att easyJet erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stockholm-Arlanda snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Stockholm-Arlanda och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Går det att hitta en direkt resa med flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda?

Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Berlin till Stockholm-Arlanda rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från regional jet för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Stockholm-Arlanda.

Hur köper jag flyg biljetter från Berlin till Stockholm-Arlanda?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Stockholm-Arlanda. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Stockholm-Arlanda så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm-Arlanda med flyg reser ofta även till ställen som Stockholm, Västerås eller Örebro. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm-Arlanda och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många resenärer som anländer i Stockholm-Arlanda med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Västerås eller Örebro. Om du också vill upptäcka Stockholm, Västerås eller Örebro från Stockholm-Arlanda kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Berlin till Stockholm-Arlanda: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver