JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
993 krNorwegian Air Shuttle
sön
30 jan.
971 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
1083 krKLM
tis
1 feb.
1640 krFinnair
ons
2 feb.
1338 krKLM
tors
3 feb.
842 krNorwegian Air Shuttle
fre
4 feb.
1510 krNorwegian Air Shuttle
lör
5 feb.
1415 krHOP!
sön
6 feb.
977 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
1517 krNorwegian Air Shuttle
tis
8 feb.
1095 krHOP!
ons
9 feb.
1271 krAir France
tors
10 feb.
854 krNorwegian Air Shuttle
fre
11 feb.
1271 krAir France
lör
12 feb.
1440 krnordic regional airlines oy
sön
13 feb.
971 krNorwegian Air Shuttle
mån
14 feb.
973 krNorwegian Air Shuttle
tis
15 feb.
1271 krAir France

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Rom till Oslo

distanceAvstånd2007 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 234 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Sas Airways eller KLM

Flyg från Rom till Oslo är resa 2007 km lång och tar i genomsnitt 3 h 10 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 854 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 234 kr. Passagerare flyger oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Oslo Airport Gardermoen.

Flygbolag: Flyg från Rom till Oslo med

Köp dina officiella flygbiljetter från Rom till Oslo från 854 kr hos Omio. Hitta flyg tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest överkomlig färdväg.

KLM

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg från Rom till Oslo: Economy och Business.

Hitta den perfekta KLM flyg från Rom till Oslo för en lugn och avkopplande resa. Omio gör det bekvämt för dig att kolla gällande flyg tabeller hos KLM och jämföra de billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg från Rom till Oslo. Du kan också kolla relevanta reseupplysningar till KLM flyg, såsom tillåtet bagage och service ombord beroende på vilken avgift du väljer. När du har funnit din optimala rutt kan du boka dina billiga KLM flyg biljetter online. Du kan förvänta dig att resa omkring på denna resa och din KLM Rom till Oslo flyg biljett kan kosta så lite som 1 083 kr enkel resa om du bokar i förväg. När du söker KLM biljetter från Rom till Oslo på Omios app, kan du snabbt se om det är mobilbiljetter så att du kan resa utan papper. Köp dina officiella KLM flyg biljetter online snabbt och lätt hos Omio och njut av reseupplevelsen!

Resetips: Flyg från Rom till Oslo

Ta ett flyg enkelt till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Oslo.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Rom till Oslo vara?

Flyg biljetter från Rom till Oslo kan vara så billiga som 855 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Rom till Oslo?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 234 kr för att ta flyg från Rom till Oslo. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Oslo från Rom.

Hur långt är avståndet från Rom till Oslo när man åker med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Oslo till Rom är runt 2007 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Rom till Oslo är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Hur lång tid tar det att resa från Rom till Oslo med flyg?

En flyg resa från Rom till Oslo har en genomsnittlig restid på 3 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Rom till Oslo så snabbt som möjligt.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Rom och Oslo borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Rom till Oslo reser de oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom och landar på Oslo Airport Gardermoen i Oslo. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Rom och Oslo innan du påbörjar din resa.

Hur långt från centrum i både Rom och Oslo ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du åker från Rom kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och ligger 22.3 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Oslo kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Oslo är Oslo Airport Gardermoen och ligger 37.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Rom till Oslo?

När du ska boka en resa med flyg från Rom till Oslo kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller KLM erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Oslo snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Rom till Oslo och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Om jag vill resa från Rom till Oslo, kan jag hitta en direkt resa med flyg?

Letar du efter en direkt resa med flyg från Rom till Oslo? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Rom till Oslo med Norwegian Air Shuttle. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Rom till Oslo kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Oslo snabbast.

Hur köper jag flyg biljetter från Rom till Oslo?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Rom till Oslo med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som planerar en resa till Oslo med flyg reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många resenärer som anländer i Oslo med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg från Oslo kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Rom till Oslo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver