JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
844 krTAP Portugal
lör
29 jan.
274 krRyanair
sön
30 jan.
302 krRyanair
mån
31 jan.
251 krMalta Air
tis
1 feb.
194 krRyanair
ons
2 feb.
242 krMalta Air
tors
3 feb.
194 krMalta Air
fre
4 feb.
194 krMalta Air
lör
5 feb.
245 krRyanair
sön
6 feb.
274 krRyanair
mån
7 feb.
194 krMalta Air
tis
8 feb.
274 krRyanair
ons
9 feb.
231 krMalta Air
tors
10 feb.
137 krMalta Air
fre
11 feb.
387 krMalta Air
lör
12 feb.
245 krRyanair
sön
13 feb.
256 krRyanair
mån
14 feb.
194 krMalta Air
tis
15 feb.
137 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Rom till Lissabon

distanceAvstånd1861 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg462 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, TAP Portugal, Air Europa, Alitalia, Malta Air, Iberia, Vueling, Lufthansa eller Brussels Airlines

Flyg från Rom till Lissabon är rutt 1861 km lång och tar i genomsnitt 3 h 5 min med våra partner som Ryanair, TAP Portugal, Air Europa, Alitalia, Malta Air, Iberia, Vueling, Lufthansa eller Brussels Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 462 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 194 kr. Passagerare flyger oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Lisbon Portela Airport.

Resetips: Flyg från Rom till Lissabon

Ta ett flyg enkelt till Lissabon. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Lissabon.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Rom till Lissabon?

Flyg biljetter från Rom till Lissabon kan kosta så lite som 194 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Rom till Lissabon.

Vad brukar priset på en flyg biljett från Rom till Lissabon ligga på?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 462 kr för att ta flyg från Rom till Lissabon. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Lissabon från Rom.

Hur långt avstånd är det mellan Lissabon och Rom med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Rom till Lissabon? Avståndet mellan Rom och Lissabon med flyg är runt 1861 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Rom till Lissabon kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från Rom till Lissabon med flyg?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Rom och Lissabon. På ett ungefär kan resan från Rom till Lissabon med flyg ligga på 3 h 5 min.

Vilken är den mest använda flygplatser i Lissabon och i Rom?

När det gäller en resa med flyg mellan Rom och Lissabon är de mest populära flygplatser i Rom Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och i Lissabon är Lisbon Portela Airport den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Rom och i Lissabon?

Du kan ta en flyg från Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Lissabon med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Lisbon Portela Airport som ligger 6 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Rom till Lissabon med flyg?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Rom till Lissabon med flyg. När du ska åka till Lissabon från Rom kan du resa med Ryanair, TAP Portugal, Air Europa, Alitalia, Malta Air, Iberia, Vueling, Lufthansa eller Brussels Airlines. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Rom till Lissabon eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Rom till Lissabon?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Rom till Lissabon om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Din flyg resa från Rom till Lissabon måste inte ta slut i Lissabon. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Lissabon är Madrid, Porto eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Porto eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg från Rom till Lissabon reser vidare från Lissabon. Många väljer att fortsätta resan till från Lissabon till närliggande destinationer som Madrid, Porto eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Rom till Lissabon: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver