JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
722 krAlsa
Hitta priser
sön
5 dec.
351 krGipsyy
1034 kreasyJet
mån
6 dec.
274 krFlixbus
515 krAir Europa
tis
7 dec.
219 krFlixbus
502 kreasyJet
ons
8 dec.
274 krAlsa
404 krRyanair
tors
9 dec.
209 krAlsa
438 krAir Europa
fre
10 dec.
219 krFlixbus
429 krRyanair
lör
11 dec.
165 krFlixbus
387 kreasyJet
sön
12 dec.
219 krFlixbus
361 krRyanair
mån
13 dec.
297 krFlixbus
237 krRyanair
tis
14 dec.
241 krFlixbus
337 kreasyJet
ons
15 dec.
209 krAlsa
147 krRyanair
tors
16 dec.
165 krFlixbus
337 kreasyJet
fre
17 dec.
219 krFlixbus
372 krRyanair
lör
18 dec.
241 krFlixbus
387 kreasyJet
sön
19 dec.
165 krGipsyy
372 krRyanair
mån
20 dec.
209 krAlsa
169 krRyanair
tis
21 dec.
274 krAlsa
387 kreasyJet
ons
22 dec.
274 krAlsa
440 krRyanair
tors
23 dec.
329 krFlixbus
529 kreasyJet
fre
24 dec.
219 krFlixbus
442 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Madrid och Lissabon

distanceAvstånd502 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 056 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagTAP Portugal, Air Europa, easyJet, Iberia, PGA-Portugalia Airlines, White Airways, Air Nostrum eller Vueling

Flyg från Madrid till Lissabon är färdväg 502 km lång och tar i genomsnitt 1 h 15 min med våra partner som TAP Portugal, Air Europa, easyJet, Iberia, PGA-Portugalia Airlines, White Airways, Air Nostrum eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 404 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 056 kr. Passagerare flyger oftast från Madrid Barajas Airport och landar på Lisbon Portela Airport.

Resetips

Flyg från Madrid till Lissabon
Ta ett flyg enkelt till Lissabon. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Lissabon.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Madrid till Lissabon?
Det billigaste sättet att ta sig till Lissabon från Madrid är med flyg och det kan kosta så lite som 404 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Madrid till Lissabon.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Madrid till Lissabon ligga på?
Flyg biljetter till Lissabon från Madrid kostar 1 056 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Madrid till Lissabon och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Madrid och Lissabon när man reser med flyg?
När du reser från Madrid till Lissabon med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Madrid och Lissabon är ungefär 502 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Madrid till Lissabon med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Madrid och Lissabon. På ett ungefär kan resan från Madrid till Lissabon med flyg ligga på 1 h 15 min.
Min resa med flyg från Madrid till Lissabon närmar sig. Vilken flygplats i Madrid borde jag resa från? Vilken flygplats i Lissabon borde jag resa till?

Innan du börjar planera din resa från Madrid till Lissabon är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Madrid åker från Madrid Barajas Airport och landar på Lisbon Portela Airport i Lissabon.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Madrid och Lissabon?

När du åker från Madrid kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Madrid Barajas Airport och ligger 12.7 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Lissabon kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Lissabon är Lisbon Portela Airport och ligger 6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Madrid till Lissabon?
För att hitta bästa flyg från Madrid till Lissabon kan du använda dig av dessa flygbolag: TAP Portugal, Air Europa, easyJet, Iberia, PGA-Portugalia Airlines, White Airways, Air Nostrum eller Vueling. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Madrid till Lissabon och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Madrid till Lissabon?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Madrid och Lissabon. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Madrid till Lissabon så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Lissabon med flyg reser ofta även till ställen som Porto, Paris eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Lissabon och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med flyg till Lissabon besöker ofta även Porto, Paris eller Barcelona. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Lissabon och de andra populära destinationerna.