JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
3752 krRyanair
sön
24 okt.
7045 krAir France
mån
25 okt.
2639 krLot Polish Airlines
tis
26 okt.
3342 krPGA-Portugalia Airlines
ons
27 okt.
2556 krAir Europa
tors
28 okt.
2947 krPGA-Portugalia Airlines
fre
29 okt.
4009 krTAP Portugal
lör
30 okt.
3154 krIberia
sön
31 okt.
1687 krLot Polish Airlines
mån
1 nov.
1710 krAir Europa
tis
2 nov.
1710 krAir Europa
ons
3 nov.
1265 krAir Europa
tors
4 nov.
1551 krAir Europa
fre
5 nov.
1687 krLot Polish Airlines
lör
6 nov.
1710 krAir Europa
sön
7 nov.
1551 krAir Europa
mån
8 nov.
1392 krAir Europa
tis
9 nov.
642 krRyanair
ons
10 nov.
1312 krIberia Express
tors
11 nov.
962 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Madrid till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Köpenhamn.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Madrid till Köpenhamn?
Flyg biljetter från Madrid till Köpenhamn kan vara så billiga som 2 556 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Madrid till Köpenhamn?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 4 189 kr för att ta flyg från Madrid till Köpenhamn. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köpenhamn från Madrid.
Hur långt är det från Madrid till Köpenhamn med flyg?
När du reser från Madrid till Köpenhamn med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Madrid och Köpenhamn är ungefär 2072 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Madrid till Köpenhamn med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Madrid till Köpenhamn flyg är 3 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Madrid till Köpenhamn.
Min resa med flyg från Madrid till Köpenhamn närmar sig. Vilken flygplats i Madrid borde jag resa från? Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa till?

När man reser med flyg från Madrid till Köpenhamn kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Madrid på Madrid Barajas Airport och de flesta anländer i Köpenhamn på Københavns Lufthavn.

Hur långt ifrån cityområdena i både Madrid och Köpenhamn ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du åker från Madrid kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Madrid Barajas Airport och ligger 12 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Köpenhamn kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Köpenhamn är Københavns Lufthavn och ligger 7 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Madrid till Köpenhamn med flyg?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Madrid till Köpenhamn kan du ta flyg med Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Iberia Express, Iberia, Lufthansa, Air Europa, KLM, Brussels Airlines, Swiss eller TAP Portugal. Se bara till så att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Madrid och Köpenhamn för att se vilka bekvämligheter de har.
Om jag vill resa från Madrid till Köpenhamn, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Madrid till Köpenhamn? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Madrid till Köpenhamn med Iberia. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Madrid till Köpenhamn kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Köpenhamn snabbast.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Madrid till Köpenhamn?
Om du planerar att resa med flyg från Madrid till Köpenhamn kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Planerar du att resa från Madrid till Köpenhamn med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Köpenhamn som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som planerar en resa till Köpenhamn med flyg reser ofta även till ställen som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter