JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
3935 krSas Airways
sön
24 okt.
3766 krCroatia Airlines
mån
25 okt.
2581 krCroatia Airlines
tis
26 okt.
2415 krSas Airways
ons
27 okt.
2103 krNorwegian Air Shuttle
tors
28 okt.
1337 krMalta Air
fre
29 okt.
2337 krMalta Air
lör
30 okt.
2032 krMalta Air
sön
31 okt.
2032 krMalta Air
mån
1 nov.
1076 krMalta Air
tis
2 nov.
1011 krKLM
ons
3 nov.
460 krMalta Air
tors
4 nov.
728 krMalta Air
fre
5 nov.
880 krMalta Air
lör
6 nov.
1337 krMalta Air
sön
7 nov.
2846 krCroatia Airlines
mån
8 nov.
554 krMalta Air
tis
9 nov.
740 krEurowings
ons
10 nov.
261 krMalta Air
tors
11 nov.
356 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Rom till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Köpenhamn.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Rom till Köpenhamn vara?
Flyg biljetter från Rom till Köpenhamn kan vara så billiga som 1 338 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Rom till Köpenhamn?
Flyg biljetter till Köpenhamn från Rom kostar 2 917 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Rom till Köpenhamn och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Rom till Köpenhamn när man åker med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Köpenhamn till Rom är runt 1532 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Rom till Köpenhamn är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Rom till Köpenhamn med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Rom till Köpenhamn flyg är 2 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Rom till Köpenhamn.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Rom till Köpenhamn?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Rom till Köpenhamn kan det vara bra att veta att Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Rom medan Københavns Lufthavn är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Köpenhamn.

Vart ligger flygplatser i Rom och i Köpenhamn?

Du kan ta en flyg från Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22 km från cityområdet. När du kommer fram till Köpenhamn med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Rom till Köpenhamn?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Rom till Köpenhamn kan du ta flyg med Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, Swiss, Malta Air, Vueling, Brussels Airlines, KLM eller Lufthansa. Se bara till så att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Rom och Köpenhamn för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det några billiga direkta flyg resor till Köpenhamn från Rom?
Om du letar efter en direkt resa från Rom till Köpenhamn kan du köpa dina flyg biljetter från Norwegian Air Shuttle eller Malta Air för att komma till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Rom till Köpenhamn?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Rom och Köpenhamn. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Rom till Köpenhamn så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från Rom till Köpenhamn med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Köpenhamn som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med flyg till Köpenhamn besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter