JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
899 krFlixbus
146 krMalta Air
sön
5 dec.
986 krFlixbus
1540 krVueling
mån
6 dec.
1973 krFlixbus
877 krIberia
tis
7 dec.
Hitta priser
1348 krIberia
ons
8 dec.
Hitta priser
1324 krAir France
tors
9 dec.
789 krFlixbus
259 krMalta Air
fre
10 dec.
899 krFlixbus
877 krIberia
lör
11 dec.
745 krFlixbus
146 krMalta Air
sön
12 dec.
Hitta priser
855 krVueling
mån
13 dec.
965 krFlixbus
877 krIberia
tis
14 dec.
Hitta priser
778 krIberia
ons
15 dec.
Hitta priser
789 krVueling
tors
16 dec.
1096 krFlixbus
146 krMalta Air
fre
17 dec.
1096 krFlixbus
877 krIberia
lör
18 dec.
1041 krFlixbus
146 krMalta Air
sön
19 dec.
986 krFlixbus
679 krIberia
mån
20 dec.
1261 krFlixbus
679 krIberia
tis
21 dec.
Hitta priser
877 krIberia
ons
22 dec.
1096 krFlixbus
1452 krVueling
tors
23 dec.
1096 krFlixbus
1677 krVueling
fre
24 dec.
1206 krFlixbus
1129 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Rom och Bordeaux

distanceAvstånd1104 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg910 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Air France

Flyg från Rom till Bordeaux är resa 1104 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som Ryanair eller Air France. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 910 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 146 kr. Passagerare flyger oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Bordeaux Mérignac Airport.

Resetips

Flyg från Rom till Bordeaux
Ta ett flyg enkelt till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Bordeaux.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Rom till Bordeaux vara?
Flyg biljetter från Rom till Bordeaux kan vara så billiga som 146 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Rom till Bordeaux?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 910 kr för att ta flyg från Rom till Bordeaux. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bordeaux från Rom.
Hur långt avstånd är det mellan Bordeaux och Rom med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bordeaux till Rom är runt 1104 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Rom till Bordeaux är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar flyg från Rom till Bordeaux?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Rom och Bordeaux. På ett ungefär kan resan från Rom till Bordeaux med flyg ligga på 2 h 15 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Bordeaux och i Rom?

Innan du börjar planera din resa från Rom till Bordeaux är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Rom åker från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Bordeaux Mérignac Airport i Bordeaux.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Rom och Bordeaux?

Om du planerar att ta en flyg från Rom kan du räkna med att resa 22.3 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport. När du kommer fram till Bordeaux med flyg kan du räkna med att resa 9.6 km från den populära Bordeaux Mérignac Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Rom och Bordeaux?
För att hitta bästa flyg från Rom till Bordeaux kan du använda dig av dessa flygbolag: Ryanair eller Air France. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Rom till Bordeaux och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Rom till Bordeaux?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Rom till Bordeaux med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg till Bordeaux besöker ofta även Paris, Toulouse eller Barcelona. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg från Rom till Bordeaux reser vidare från Bordeaux. Många väljer att fortsätta resan till från Bordeaux till närliggande destinationer som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Rom till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver