[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
5860 kreasyJet
sön
24 okt.
4559 krNorwegian Air Shuttle
mån
25 okt.
2669 krCroatia Airlines
tis
26 okt.
1568 krNorwegian Air Shuttle
ons
27 okt.
1762 krSas Airways
tors
28 okt.
1058 kreasyJet
fre
29 okt.
990 krNorwegian Air Shuttle
lör
30 okt.
703 kreasyJet
sön
31 okt.
1358 kreasyJet
mån
1 nov.
906 krRyanair
tis
2 nov.
401 krRyanair
ons
3 nov.
552 krryanair sun
tors
4 nov.
465 krRyanair
fre
5 nov.
1002 kreasyJet
lör
6 nov.
843 krNorwegian Air Shuttle
sön
7 nov.
1361 krRyanair
mån
8 nov.
787 krryanair sun
tis
9 nov.
168 krRyanair
ons
10 nov.
168 krryanair sun
tors
11 nov.
401 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från London till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Köpenhamn.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från London till Köpenhamn vara?
Flyg biljetter från London till Köpenhamn kan vara så billiga som 1 058 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från London till Köpenhamn?
Att resa med flyg från London till Köpenhamn kostar i genomsnitt 2 992 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från London till Köpenhamn med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från London till Köpenhamn? Avståndet mellan London och Köpenhamn med flyg är runt 955 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från London till Köpenhamn kan du få.
Hur lång tid tar flyg från London till Köpenhamn?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan London och Köpenhamn. På ett ungefär kan resan från London till Köpenhamn med flyg ligga på 1 h 55 min.
Min resa med flyg från London till Köpenhamn närmar sig. Vilken flygplats i London borde jag resa från? Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från London till Köpenhamn kan det vara bra att veta att London Heathrow Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från London medan Københavns Lufthavn är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Köpenhamn.

Varifrån kan jag ta flyg från London till Köpenhamn?

Du kan hitta London Heathrow Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i London cirka 23 km från cityområdet. Den flygplats i Köpenhamn som är mest populär bland resenärer är Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från London till Köpenhamn?
Om du letar efter billiga flyg från London till Köpenhamn kan du lita på att Ryanair, Norwegian Air Shuttle, easyJet, Sas Airways eller British Airways kan ta dig till Köpenhamn snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan London och Köpenhamn för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från London till Köpenhamn utan transfer emellan?
Om du letar efter en direkt resa från London till Köpenhamn kan du köpa dina flyg biljetter från British Airways för att komma till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från London till Köpenhamn?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan London och Köpenhamn. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från London till Köpenhamn så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från London till Köpenhamn med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Köpenhamn som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som planerar en resa till Köpenhamn med flyg reser ofta även till ställen som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter