JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
592 krDSB
Hitta priser
sön
24 okt.
Hitta priser
5079 krCityjet
mån
25 okt.
Hitta priser
5079 krCityjet
tis
26 okt.
Hitta priser
4721 krCityjet
ons
27 okt.
592 krDSB
4114 krregional jet
tors
28 okt.
592 krDSB
5344 krCityjet
fre
29 okt.
Hitta priser
4730 krCityjet
lör
30 okt.
592 krDSB
Hitta priser
sön
31 okt.
Hitta priser
3981 krCityjet
mån
1 nov.
Hitta priser
3799 krCityjet
tis
2 nov.
Hitta priser
3893 krCityjet
ons
3 nov.
592 krDSB
3579 krCityjet
tors
4 nov.
Hitta priser
3579 krCityjet
fre
5 nov.
592 krDSB
4328 krCityjet
lör
6 nov.
592 krDSB
Hitta priser
sön
7 nov.
Hitta priser
3759 krCityjet
mån
8 nov.
592 krDSB
3230 krCityjet
tis
9 nov.
592 krDSB
3300 krCityjet
ons
10 nov.
592 krDSB
3300 krCityjet
tors
11 nov.
Hitta priser
3300 krCityjet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Billund till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Billund to Köpenhamn.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Billund till Köpenhamn vara?
De billigaste flyg biljetterna från Billund till Köpenhamn är 799 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Billund till Köpenhamn. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Billund till Köpenhamn?
Att resa med flyg från Billund till Köpenhamn kostar i genomsnitt 4 255 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Köpenhamn och Billund om jag väljer att resa med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Billund till Köpenhamn? Avståndet mellan Billund och Köpenhamn med flyg är runt 216 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Billund till Köpenhamn kan du få.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Billund till Köpenhamn?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Billund till Köpenhamn är 50 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Billund till Köpenhamn.
Min resa med flyg från Billund till Köpenhamn närmar sig. Vilken flygplats i Billund borde jag resa från? Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Billund till Köpenhamn reser de oftast från Billund Airport i Billund och landar på Københavns Lufthavn i Köpenhamn. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Billund och Köpenhamn innan du påbörjar din resa.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Billund och Köpenhamn?

Du kan ta en flyg från Billund på Billund Airport som ligger 2 km från cityområdet. När du kommer fram till Köpenhamn med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Billund och Köpenhamn?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Billund till Köpenhamn kan du ta flyg med Sas Airways eller regional jet. Se bara till så att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Billund och Köpenhamn för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Billund till Köpenhamn?
Om du planerar att resa med flyg från Billund till Köpenhamn kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Köpenhamn från Billund med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Köpenhamn?
Många av våra kunder som reser med flyg från Billund till Köpenhamn reser vidare från Köpenhamn. Många väljer att fortsätta resan till från Köpenhamn till närliggande destinationer som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Billund
Köpenhamn
Billund
Bekvämligheter
Mat & dryck
Wifi