JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
1535 krDeutsche Bahn with connection
2071 krAir France
mån
6 dec.
877 krDeutsche Bahn with connection
1862 krFinnair
tis
7 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
1817 krAir France
ons
8 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
1817 krAir France
tors
9 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
1262 krEurowings
fre
10 dec.
657 krDeutsche Bahn with connection
1817 krAir France
lör
11 dec.
877 krDeutsche Bahn with connection
1438 krregional jet
sön
12 dec.
Hitta priser
914 krAir Baltic
mån
13 dec.
624 krDeutsche Bahn with connection
1445 krFinnair
tis
14 dec.
767 krDeutsche Bahn with connection
1445 krnordic regional airlines oy
ons
15 dec.
767 krDeutsche Bahn with connection
1445 krFinnair
tors
16 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1152 krEurowings
fre
17 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1414 krLufthansa
lör
18 dec.
Hitta priser
1457 krLufthansa Cityline
sön
19 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1415 krAustrian Airlines
mån
20 dec.
767 krDeutsche Bahn with connection
1427 krAustrian Airlines
tis
21 dec.
877 krDeutsche Bahn with connection
1271 krtab
ons
22 dec.
987 krDeutsche Bahn with connection
1433 krLufthansa
tors
23 dec.
3296 krDeutsche Bahn with connection
1372 krSas Airways
fre
24 dec.
624 krDeutsche Bahn with connection
1433 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Amsterdam och Stockholm

distanceAvstånd1125 km
durationGenomsnittlig restid med flyg4 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 780 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Transavia Airlines, Lot Polish Airlines, Air Baltic, Brussels Airlines, Air France eller Finnair

Flyg från Amsterdam till Stockholm är rutt 1125 km lång och tar i genomsnitt 4 h 40 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Transavia Airlines, Lot Polish Airlines, Air Baltic, Brussels Airlines, Air France eller Finnair. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 780 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 262 kr. Passagerare flyger oftast från Amsterdam Airport Schiphol och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Resetips

Flyg från Amsterdam till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amsterdam to Stockholm.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Amsterdam till Stockholm?
De billigaste flyg biljetterna från Amsterdam till Stockholm är 1 262 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Amsterdam till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Amsterdam till Stockholm i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 780 kr för att ta flyg från Amsterdam till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Stockholm från Amsterdam.
Hur långt är avståndet från Amsterdam till Stockholm när man åker med flyg?
När du reser från Amsterdam till Stockholm med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Amsterdam och Stockholm är ungefär 1125 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Amsterdam till Stockholm med flyg?
Restiden med flyg från Amsterdam till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 40 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Amsterdam och Stockholm borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Amsterdam till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Amsterdam åker från Amsterdam Airport Schiphol och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Varifrån kan jag ta flyg från Amsterdam till Stockholm?

När du åker från Amsterdam kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Amsterdam Airport Schiphol och ligger 11.2 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Stockholm kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport och ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Amsterdam till Stockholm med flyg?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Amsterdam till Stockholm med flyg. När du ska åka till Stockholm från Amsterdam kan du resa med Norwegian Air Shuttle, KLM, Sas Airways, Transavia Airlines, Lot Polish Airlines, Air Baltic, Brussels Airlines, Air France eller Finnair. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Amsterdam till Stockholm eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Amsterdam till Stockholm?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Amsterdam till Stockholm? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Amsterdam till Stockholm med KLM eller regional jet. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Amsterdam till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Amsterdam till Stockholm?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Amsterdam till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer till Stockholm med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg från Amsterdam till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!