JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
1245 krBlaBlaCar Bus
2119 krLufthansa
tors
2 dec.
1029 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
3 dec.
866 krFlixbus
1589 krLufthansa
lör
4 dec.
953 krFlixbus
1034 krVueling
sön
5 dec.
758 krFlixbus
1246 krEurowings
mån
6 dec.
920 krBlaBlaCar Bus
1034 krVueling
tis
7 dec.
920 krBlaBlaCar Bus
726 krVueling
ons
8 dec.
650 krFlixbus
671 krVueling
tors
9 dec.
650 krFlixbus
671 krVueling
fre
10 dec.
541 krFlixbus
612 krVueling
lör
11 dec.
920 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
12 dec.
920 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
mån
13 dec.
650 krBlaBlaCar Bus
439 krVueling
tis
14 dec.
650 krBlaBlaCar Bus
936 krLufthansa
ons
15 dec.
812 krBlaBlaCar Bus
612 krVueling
tors
16 dec.
1462 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
17 dec.
899 krFlixbus
872 krKLM
lör
18 dec.
953 krFlixbus
612 krVueling
sön
19 dec.
899 krFlixbus
552 krVueling
mån
20 dec.
845 krFlixbus
352 krVueling
tis
21 dec.
650 krFlixbus
417 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Barcelona till München

distanceAvstånd1054 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 333 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Lufthansa, Iberia, Eurowings, Transavia Airlines, Lufthansa Cityline, Lot Polish Airlines eller Air Europa

Flyg från Barcelona till München är resa 1054 km lång och tar i genomsnitt 2 h med våra partner som Vueling, Lufthansa, Iberia, Eurowings, Transavia Airlines, Lufthansa Cityline, Lot Polish Airlines eller Air Europa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 333 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 726 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Munich Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till München
Ta ett flyg enkelt till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to München.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Barcelona till München vara?
Flyg biljetter från Barcelona till München kan vara så billiga som 726 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Barcelona till München ligga på?
Att resa med flyg från Barcelona till München kostar i genomsnitt 1 335 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet mellan Barcelona och München när man reser med flyg?
När du reser från Barcelona till München med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Barcelona och München är ungefär 1054 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar flyg från Barcelona till München?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och München. På ett ungefär kan resan från Barcelona till München med flyg ligga på 2 h.
Min resa med flyg från Barcelona till München närmar sig. Vilken flygplats i Barcelona borde jag resa från? Vilken flygplats i München borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Barcelona och München är de mest populära flygplatser i Barcelona Barcelona El Prat Airport och i München är Munich Airport den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Barcelona och i München?

När du åker från Barcelona kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Barcelona El Prat Airport och ligger 11.9 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i München kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i München är Munich Airport och ligger 28.7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Barcelona och München?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Barcelona till München med flyg. När du ska åka till München från Barcelona kan du resa med Vueling, Lufthansa, Iberia, Eurowings, Transavia Airlines, Lufthansa Cityline, Lot Polish Airlines eller Air Europa. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Barcelona till München eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Barcelona till München?
Om du planerar att resa med flyg från Barcelona till München kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din flyg resa från Barcelona till München måste inte ta slut i München. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av München är Berlin, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till München reser vidare från München. Många väljer att fortsätta resan till från München till närliggande destinationer som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!