JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
624 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1156 krLufthansa
sön
5 dec.
657 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2332 krLufthansa
mån
6 dec.
657 krDeutsche Bahn
547 krFlixbus
1590 krKLM
tis
7 dec.
657 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2164 krKLM
ons
8 dec.
Hitta priser
Hitta priser
1653 krLufthansa
tors
9 dec.
657 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1994 krLufthansa
fre
10 dec.
657 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1741 krLufthansa
lör
11 dec.
624 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1255 krCityjet
mån
13 dec.
Hitta priser
526 krFlixbus
1106 krKLM
tis
14 dec.
Hitta priser
Hitta priser
809 krEurowings
ons
15 dec.
Hitta priser
Hitta priser
1654 krLufthansa
tors
16 dec.
657 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1205 krKLM
fre
17 dec.
986 krDeutsche Bahn
965 krFlixbus
2674 krCityjet
lör
18 dec.
Hitta priser
1341 krFlixbus
1876 krregional jet
sön
19 dec.
986 krDeutsche Bahn
965 krFlixbus
1935 krLufthansa Cityline
mån
20 dec.
766 krDeutsche Bahn
855 krFlixbus
1935 krLufthansa
tis
21 dec.
986 krDeutsche Bahn
Hitta priser
Hitta priser
ons
22 dec.
Hitta priser
1019 krFlixbus
1738 krKLM
tors
23 dec.
Hitta priser
1239 krFlixbus
2165 krKLM
fre
24 dec.
Hitta priser
910 krFlixbus
1997 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Göteborg och München

distanceAvstånd1064 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 804 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagLufthansa, Air Berlin, Brussels Airlines, Finnair, Eurowings, Sas Airways eller KLM

Flyg från Göteborg till München är rutt 1064 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som Lufthansa, Air Berlin, Brussels Airlines, Finnair, Eurowings, Sas Airways eller KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 804 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 156 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Munich Airport.

Flyg från Göteborg till München

Dagligen avgår ett trettiotal flyg från Göteborg med destination München i Tyskland. Många bolag flyger mellan städerna och de flesta resorna innebär en eller flera mellanlandningar. Det finns dock enstaka direktflyg som är framme på under två timmar.  Lufthansa står för ungefär 50 procent av resorna, men det finns även många andra som har flera flyg om dagen. Flygplatserna i Göteborg och München är med sitt rika serviceutbud ideala för en effektiv flygresa. Münchens flygplats är även Tysklands näst största och Europas sjunde mest trafikerade.

Vilka flygbolag flyger från Göteborg till München?

Rutten trafikeras regelbundet av tyska Lufthansa som alltid har många avgångar. Även SAS har regelbundna flyg från Göteborg till München. KLM erbjuder också resor mellan städerna. En lång rad andra bolag, exempelvis Air France, har flyg med jämna mellanrum till destinationen.

Hur lång tid tar flyget från Göteborg till München?

Raka spåret mellan Göteborg och München är 1060 kilometer och de snabbaste resorna tar knappt två timmar med flyg. Utbudet på direktflyg hit är dock begränsat till några få om dagen. Den genomsnittliga restiden ligger istället någonstans kring fem timmar, vilket inkluderar mellanlandning. Flygbolagen byter plan i städer som Bryssel, Riga, Frankfurt och Stockholm. 

Hur många flygningar går det från Göteborg till München?

På vardagar finns det alltid runt 30 avgångar eller mer att välja på. Resorna är utspridda över hela dagen och ofta går det flera flyg nästan samtidigt. Trafiken är tät även under helgen, även om utbudet då är något tunnare. Det finns alltid minst ett direktflyg till München.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Göteborg till München?

Avgångsflygplats: Göteborg-Landvetter Flygplats. Göteborgs flygplats Landvetter är ett nav för europeisk flygtrafik. Endast 20 minuter med bil från centrala Göteborg, har den toppmoderna anläggningen allt man kan önska av en internationell flygplats. Ett heltäckande serviceutbud samt en mängd butiker och restauranger väntar resenären. Parkeringen har öppet 24 timmar om dygnet och flygbussarna avgår var femtonde minut till och från Landvetter.

Ankomstflygplats: Flygplatsen München Franz Josef Strauss. Omkring 40 miljoner passagerare reser via flygplatsen årligen och här finns allt mellan himmel och jord vad gäller service, restauranger och butiker. Kostnadsfritt trådlöst internet finns tillgängligt på hela flygplatsen och resenären kan invänta flyget i någon av de många loungerna. Här erbjuds även tjänster som garderobsuthyrning för kläder, parkering vid terminalen och transport in till centrala München.

Resetips

Flyg från Göteborg till München
Ta ett flyg enkelt till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to München.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Göteborg till München?
Flyg biljetter från Göteborg till München kan vara så billiga som 1 156 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Göteborg till München ligga på?
Flyg biljetter från Göteborg till München brukar ha ett genomsnittspris på 1 804 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Göteborg till München när man åker med flyg?
Innan du planerar din resa från Göteborg till München kan det vara bra att veta att München är ungefär 1064 km från Göteborg när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till München är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Göteborg till München?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och München. På ett ungefär kan resan från Göteborg till München med flyg ligga på 1 h 50 min.
Jag ska snart resa till München från Göteborg. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När man reser med flyg från Göteborg till München kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats och de flesta anländer till München på Munich Airport.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Göteborg och i München?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 20 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i München kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i München är Munich Airport och ligger 28.7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och München?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Göteborg till München med flyg. När du ska åka till München från Göteborg kan du resa med Lufthansa, Air Berlin, Brussels Airlines, Finnair, Eurowings, Sas Airways eller KLM. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Göteborg till München eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg biljetter från Göteborg till München?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till München med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till München på ett och samma ställe i Omios app.
Många resenärer som anländer till München med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Berlin, Prag eller Paris från München kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg från Göteborg till München reser vidare från München. Många väljer att fortsätta resan till från München till närliggande destinationer som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!