Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Umeå och München

distanceAvstånd1822 km
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 254 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Umeå till München är färdväg 1822 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 254 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 254 kr. Passagerare flyger oftast från Umea Airport och landar på Munich Airport.

Resetips: Flyg från Umeå till München

Ta ett flyg enkelt till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to München.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Umeå till München?

Flyg biljetter från Umeå till München kan vara så billiga som 1 254 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Umeå till München?

Att resa med flyg från Umeå till München kostar i genomsnitt 1 254 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet från Umeå till München när man åker med flyg?

Innan du planerar din resa från Umeå till München kan det vara bra att veta att München är ungefär 1822 km från Umeå när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Umeå till München är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Umeå till München?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Umeå till München reser de oftast från Umea Airport i Umeå och landar på Munich Airport i München. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Umeå och München innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Umeå till München?

Om du planerar att ta en flyg från Umeå kan du räkna med att resa 4.1 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Umea Airport. När du kommer fram till München med flyg kan du räkna med att resa 28.7 km från den populära Munich Airport till cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Umeå till München?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Umeå till München med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Umeå till München på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som planerar en resa till München med flyg reser ofta även till ställen som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan München och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Din flyg resa från Umeå till München måste inte ta slut i München. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av München är Berlin, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå
Umea
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Det går en buss i ringlinje från Umeå Airport till Umeå centrum, universitets- och sjukhusområdet, Ålidhem och sedan tillbaka till flygplatsen.

Flyg från Umeå till München: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver