Rekommenderade flyg från Umeå till Stockholm

Visa flyginformation för 5 aug.

Snabbaste resan

1 tim. 5 m

Direct flights

2

Flyg per dag

2

Distans

513 km

There are 2 direct flights between Umeå and Stockholm per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 5 minutes.

Billigast
Snabbast
18:10Umea Airport1tim.05 19:15Stockholm Arlanda Airport
0 changes
1226 kr1Enkelresa
Näst Billigast
Snabbast
08:55Umea Airport1tim.05 10:00Stockholm Arlanda Airport
0 changes
1412 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
5 aug.
793 krSJ
1092 krNorwegian Air Shuttle
fre
6 aug.
792 krSJ
1468 krNorwegian Air Shuttle
lör
7 aug.
793 krSJ
2233 krregional jet
sön
8 aug.
792 krSJ
1472 krNorwegian Air Shuttle
mån
9 aug.
642 krSJ
1987 krNorwegian Air Shuttle
tis
10 aug.
599 krSJ
659 krNorwegian Air Shuttle
ons
11 aug.
599 krSJ
1259 krNorwegian Air Shuttle
tors
12 aug.
491 krSJ
659 krNorwegian Air Shuttle
fre
13 aug.
697 krSJ
836 krNorwegian Air Shuttle
lör
14 aug.
697 krSJ
1912 krregional jet
sön
15 aug.
490 krSJ
658 krNorwegian Air Shuttle
mån
16 aug.
490 krSJ
658 krNorwegian Air Shuttle
tis
17 aug.
490 krSJ
661 krNorwegian Air Shuttle
ons
18 aug.
Hitta priser
661 krNorwegian Air Shuttle
tors
19 aug.
417 krSJ
661 krNorwegian Air Shuttle
fre
20 aug.
Hitta priser
657 krNorwegian Air Shuttle
lör
21 aug.
598 krSJ
659 krNorwegian Air Shuttle
sön
22 aug.
491 krSJ
660 krNorwegian Air Shuttle
mån
23 aug.
491 krSJ
659 krNorwegian Air Shuttle
tis
24 aug.
491 krSJ
659 krNorwegian Air Shuttle

Flyg från Umeå till Stockholm

Att flyga mellan Umeå och Stockholm är smidigt och snabbt. Kör man bil istället för att flyga tar det över sju timmar, men med flyg är restiden enbart en timme. Det går flera flyg om dagen på regelbundna tider. Flygsträckan är trafikerad året runt och man kan flyga alla dagar i veckan.

Vilka flygbolag flyger från Umeå till Stockholm?

Både SAS och Norwegian Airlines har flyg Umeå Stockholm från Arlanda Airport. Tasman Cargo Airlines flyger från Bromma Airport. Alla tre flygbolag erbjuder direktflyg. Det finns även andra flygbolag som flyger mellan Umeå och Stockholm, men med en eller flera mellanlandningar. Man kan även flyga till Stockholm från flygplatserna i Örnsköldsvik och Skellefteå.

Hur lång tid tar flyget från Umeå till Stockholm?

Det tar lite över en timme att flyga mellan städerna. Vissa flygningar har en restid på exakt en timme, medan andra har en total restid på en timme och tjugo minuter. Flygsträckan från Umeå till Stockholm är 514 kilometer. Mellanlandar flyget kan det ta mellan 3-17 timmar beroende på när det anslutande flyget avgår.

Hur många flygningar går från Umeå till Stockholm?

På vardagar går det cirka 9-18 flyg om dagen från Umeå till Stockholm. På lördagar finns det mellan 8-10 avgångar att välja mellan och på söndagar går det cirka 7-12 flyg dagligen. Varje vecka flyger det totalt 117 flyg från Umeå Airport till Stockholm. Från Örnsköldsvik Airport går det 40 flyg i veckan och från Skellefteå Airport går det 52 flyg i veckan med destination Stockholm.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Umeå till Stockholm?

Avgångsflygplats: Umeå Airport. Umeå flygplats är belägen 4 kilometer från Umeå centrum. Flygbussen tar en smidigt till och från flygplatsen på cirka 6 minuter. Avgångstider är anpassade efter flygningarna. Det finns kort- och långtidsparkering, taxi, gratis WiFi, restaurang, café och tax free-butik på Umeå flygplats.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Arlanda flygplats ligger 42 kilometer från centrala Stockholm. Med snabbtåget Arlanda Express tar man sig in till centrum på 20 minuter, och med flygbuss tar resan 40-60 minuter. Till Bromma flygplats är det endast ca 10 kilometer, och resan med flygbuss tar runt 20 minuter. Restauranger, butiker, barer och caféer finns på båda flygplatserna, samt gratis WiFi och andra bekvämligheter.

Resetips

Flyg från Umeå till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Stockholm.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Umeå till Stockholm vara?
De billigaste flyg biljetterna från Umeå till Stockholm är 659 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Umeå till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Umeå till Stockholm?
Flyg biljetter till Stockholm från Umeå kostar 1 483 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Umeå till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Stockholm och Umeå om jag väljer att resa med flyg?
Innan du planerar din resa från Umeå till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 513 kmifrån Umeå när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Umeå till Stockholm är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Umeå till Stockholm?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Umeå och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Umeå till Stockholm med flyg ligga på 1 h.
Vilken är den mest använda flygplatser i Stockholm och i Umeå?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Umeå till Stockholm reser de oftast från Umea Airport i Umeå och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Umeå och Stockholm innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Umeå till Stockholm?

Om du planerar att ta en flyg från Umeå kan du räkna med att resa 4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Umea Airport. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan du räkna med att resa 36 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Umeå och Stockholm?
För att hitta bästa flyg från Umeå till Stockholm, kan du använda dig av dessa flygbolag: Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Umeå till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Umeå till Stockholm utan transfer emellan?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Umeå till Stockholm? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Umeå till Stockholm med Norwegian Air Shuttle eller regional jet. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Umeå till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Umeå till Stockholm?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Umeå till Stockholm med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Umeå till Stockholm på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Stockholm från Umeå med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Stockholm?
Många av våra kunder som reser med flyg till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå
Umea
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Det går en buss i ringlinje från Umeå Airport till Umeå centrum, universitets- och sjukhusområdet, Ålidhem och sedan tillbaka till flygplatsen.