JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
18 okt.
599 krSJ
786 krNorwegian Air Shuttle
tis
19 okt.
599 krSJ
832 krNorwegian Air Shuttle
ons
20 okt.
491 krSJ
691 krNorwegian Air Shuttle
tors
21 okt.
696 krSJ
738 krNorwegian Air Shuttle
fre
22 okt.
Hitta priser
692 krNorwegian Air Shuttle
lör
23 okt.
597 krSJ
984 krNorwegian Air Shuttle
sön
24 okt.
598 krSJ
1147 krNorwegian Air Shuttle
mån
25 okt.
599 krSJ
576 krNorwegian Air Shuttle
tis
26 okt.
485 krSJ
570 krNorwegian Air Shuttle
ons
27 okt.
491 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
tors
28 okt.
599 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
fre
29 okt.
599 krSJ
738 krNorwegian Air Shuttle
lör
30 okt.
599 krSJ
1147 krNorwegian Air Shuttle
sön
31 okt.
794 krSJ
984 krNorwegian Air Shuttle
mån
1 nov.
599 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
tis
2 nov.
599 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
ons
3 nov.
696 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
tors
4 nov.
599 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
fre
5 nov.
793 krSJ
692 krNorwegian Air Shuttle
lör
6 nov.
491 krSJ
786 krNorwegian Air Shuttle
sön
7 nov.
687 krSJ
865 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg från Umeå till Stockholm

Att flyga mellan Umeå och Stockholm är smidigt och snabbt. Kör man bil istället för att flyga tar det över sju timmar, men med flyg är restiden enbart en timme. Det går flera flyg om dagen på regelbundna tider. Flygsträckan är trafikerad året runt och man kan flyga alla dagar i veckan.

Vilka flygbolag flyger från Umeå till Stockholm?

Både SAS och Norwegian Airlines har flyg Umeå Stockholm från Arlanda Airport. Tasman Cargo Airlines flyger från Bromma Airport. Alla tre flygbolag erbjuder direktflyg. Det finns även andra flygbolag som flyger mellan Umeå och Stockholm, men med en eller flera mellanlandningar. Man kan även flyga till Stockholm från flygplatserna i Örnsköldsvik och Skellefteå.

Hur lång tid tar flyget från Umeå till Stockholm?

Det tar lite över en timme att flyga mellan städerna. Vissa flygningar har en restid på exakt en timme, medan andra har en total restid på en timme och tjugo minuter. Flygsträckan från Umeå till Stockholm är 514 kilometer. Mellanlandar flyget kan det ta mellan 3-17 timmar beroende på när det anslutande flyget avgår.

Hur många flygningar går från Umeå till Stockholm?

På vardagar går det cirka 9-18 flyg om dagen från Umeå till Stockholm. På lördagar finns det mellan 8-10 avgångar att välja mellan och på söndagar går det cirka 7-12 flyg dagligen. Varje vecka flyger det totalt 117 flyg från Umeå Airport till Stockholm. Från Örnsköldsvik Airport går det 40 flyg i veckan och från Skellefteå Airport går det 52 flyg i veckan med destination Stockholm.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Umeå till Stockholm?

Avgångsflygplats: Umeå Airport. Umeå flygplats är belägen 4 kilometer från Umeå centrum. Flygbussen tar en smidigt till och från flygplatsen på cirka 6 minuter. Avgångstider är anpassade efter flygningarna. Det finns kort- och långtidsparkering, taxi, gratis WiFi, restaurang, café och tax free-butik på Umeå flygplats.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Arlanda flygplats ligger 42 kilometer från centrala Stockholm. Med snabbtåget Arlanda Express tar man sig in till centrum på 20 minuter, och med flygbuss tar resan 40-60 minuter. Till Bromma flygplats är det endast ca 10 kilometer, och resan med flygbuss tar runt 20 minuter. Restauranger, butiker, barer och caféer finns på båda flygplatserna, samt gratis WiFi och andra bekvämligheter.

Resetips

Flyg från Umeå till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Stockholm.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Umeå till Stockholm vara?
De billigaste flyg biljetterna från Umeå till Stockholm är 691 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Umeå till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Umeå till Stockholm?
Flyg biljetter till Stockholm från Umeå kostar 838 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Umeå till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Umeå till Stockholm med flyg?
När du reser från Umeå till Stockholm med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Umeå och Stockholm är ungefär 513 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar flyg från Umeå till Stockholm?
Resetiden med flyg från Umeå till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 1 h 5 min.
Min resa med flyg från Umeå till Stockholm närmar sig. Vilken flygplats i Umeå borde jag resa från? Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa till?

Innan du börjar planera din resa från Umeå till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Umeå åker från Umea Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Hur långt ifrån cityområdena i både Umeå och Stockholm ligger den huvudsakliga flygplatser?

Du kan hitta Umea Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Umeå cirka 4 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Umeå och Stockholm?
Om du letar efter billiga flyg från Umeå till Stockholm kan du lita på att Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Umeå och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Umeå till Stockholm?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Umeå till Stockholm med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Umeå till Stockholm på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Stockholm från Umeå med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Stockholm?
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå
Umea
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Det går en buss i ringlinje från Umeå Airport till Umeå centrum, universitets- och sjukhusområdet, Ålidhem och sedan tillbaka till flygplatsen.