JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
395 krSJ
Hitta priser
1154 krNorwegian Air Shuttle
ons
26 jan.
397 krSJ
Hitta priser
1168 krNorwegian Air Shuttle
tors
27 jan.
499 krSJ
Hitta priser
886 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
496 krSJ
781 krFlixbus
1159 krNorwegian Air Shuttle
lör
29 jan.
540 krSJ
Hitta priser
1164 krNorwegian Air Shuttle
sön
30 jan.
614 krSJ
810 krFlixbus
758 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
397 krSJ
Hitta priser
703 krNorwegian Air Shuttle
tis
1 feb.
397 krSJ
Hitta priser
874 krNorwegian Air Shuttle
ons
2 feb.
299 krSJ
Hitta priser
701 krNorwegian Air Shuttle
tors
3 feb.
493 krSJ
Hitta priser
696 krNorwegian Air Shuttle
fre
4 feb.
539 krSJ
781 krFlixbus
878 krNorwegian Air Shuttle
lör
5 feb.
496 krSJ
Hitta priser
704 krNorwegian Air Shuttle
sön
6 feb.
604 krSJ
781 krFlixbus
1167 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
299 krSJ
Hitta priser
702 krNorwegian Air Shuttle
tis
8 feb.
305 krSJ
Hitta priser
476 krNorwegian Air Shuttle
ons
9 feb.
302 krSJ
Hitta priser
710 krNorwegian Air Shuttle
tors
10 feb.
303 krSJ
781 krFlixbus
652 krSas Airways
fre
11 feb.
397 krSJ
808 krFlixbus
703 krNorwegian Air Shuttle
lör
12 feb.
487 krSJ
Hitta priser
703 krNorwegian Air Shuttle
sön
13 feb.
495 krSJ
808 krFlixbus
703 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Umeå och Stockholm

distanceAvstånd513 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg999 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle eller Sas Airways

Flyg från Umeå till Stockholm är rutt 513 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 999 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 703 kr. Passagerare flyger oftast från Umea Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flyg från Umeå till Stockholm

Att flyga mellan Umeå och Stockholm är smidigt och snabbt. Kör man bil istället för att flyga tar det över sju timmar, men med flyg är restiden enbart en timme. Det går flera flyg om dagen på regelbundna tider. Flygsträckan är trafikerad året runt och man kan flyga alla dagar i veckan.

Vilka flygbolag flyger från Umeå till Stockholm?

Både SAS och Norwegian Airlines har flyg Umeå Stockholm från Arlanda Airport. Tasman Cargo Airlines flyger från Bromma Airport. Alla tre flygbolag erbjuder direktflyg. Det finns även andra flygbolag som flyger mellan Umeå och Stockholm, men med en eller flera mellanlandningar. Man kan även flyga till Stockholm från flygplatserna i Örnsköldsvik och Skellefteå.

Hur lång tid tar flyget från Umeå till Stockholm?

Det tar lite över en timme att flyga mellan städerna. Vissa flygningar har en restid på exakt en timme, medan andra har en total restid på en timme och tjugo minuter. Flygsträckan från Umeå till Stockholm är 514 kilometer. Mellanlandar flyget kan det ta mellan 3-17 timmar beroende på när det anslutande flyget avgår.

Hur många flygningar går från Umeå till Stockholm?

På vardagar går det cirka 9-18 flyg om dagen från Umeå till Stockholm. På lördagar finns det mellan 8-10 avgångar att välja mellan och på söndagar går det cirka 7-12 flyg dagligen. Varje vecka flyger det totalt 117 flyg från Umeå Airport till Stockholm. Från Örnsköldsvik Airport går det 40 flyg i veckan och från Skellefteå Airport går det 52 flyg i veckan med destination Stockholm.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Umeå till Stockholm?

Avgångsflygplats: Umeå Airport. Umeå flygplats är belägen 4 kilometer från Umeå centrum. Flygbussen tar en smidigt till och från flygplatsen på cirka 6 minuter. Avgångstider är anpassade efter flygningarna. Det finns kort- och långtidsparkering, taxi, gratis WiFi, restaurang, café och tax free-butik på Umeå flygplats.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Arlanda flygplats ligger 42 kilometer från centrala Stockholm. Med snabbtåget Arlanda Express tar man sig in till centrum på 20 minuter, och med flygbuss tar resan 40-60 minuter. Till Bromma flygplats är det endast ca 10 kilometer, och resan med flygbuss tar runt 20 minuter. Restauranger, butiker, barer och caféer finns på båda flygplatserna, samt gratis WiFi och andra bekvämligheter.

Resetips: Flyg från Umeå till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Stockholm.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Umeå till Stockholm?

Flyg biljetter från Umeå till Stockholm kan vara så billiga som 703 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Umeå till Stockholm?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Umeå till Stockholm kan du vänta dig ett pris på 999 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är det från Umeå till Stockholm med flyg?

När du reser med flyg från Umeå till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 513 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Umeå till Stockholm i förväg genom Omio.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Umeå till Stockholm med flyg?

En flyg resa från Umeå till Stockholm har en genomsnittlig restid på 1 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Umeå till Stockholm så snabbt som möjligt.

Min resa med flyg från Umeå till Stockholm närmar sig. Vilken flygplats i Umeå borde jag resa från? Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa till?

Innan du börjar planera din resa från Umeå till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Umeå åker från Umea Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Umeå och Stockholm?

Du kan hitta Umea Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Umeå cirka 4.1 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Umeå till Stockholm?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Umeå till Stockholm med flyg. När du ska åka till Stockholm från Umeå kan du resa med Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Umeå till Stockholm eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Umeå till Stockholm utan transfer emellan?

Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Umeå till Stockholm rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från Norwegian Air Shuttle, regional jet eller Sas Airways för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Stockholm.

Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Umeå till Stockholm?

Om du planerar att resa med flyg från Umeå till Stockholm kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med flyg från Umeå till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Din flyg resa från Umeå till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå
Umea
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Det går en buss i ringlinje från Umeå Airport till Umeå centrum, universitets- och sjukhusområdet, Ålidhem och sedan tillbaka till flygplatsen.