Flyg från Umeå till Stockholm

De billigaste flygen från Umeå till Stockholm

Visar tider och priser för 27 juni

Billigast

2734 kr

Genomsnittligt pris

2734 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
19:05Umea Airport1tim.05 20:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2734 kr1Enkelresa
Billigast
15:00Umea Airport1tim.05 16:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2734 kr1Enkelresa

Flygschema Umeå till Stockholm

Visar flyg för imorgon, måndag 27 juni
15:00Umea Airport1tim.05 16:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
19:05Umea Airport1tim.05 20:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
27 juni
tis
28 juni
ons
29 juni
tors
30 juni
fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli

De snabbaste flygen från Umeå till Stockholm

Visar tider och priser för 27 juni

Snabbaste resan

1 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 5 m

Flyg per dag

2

Distans

513 km

Av 2 flyg som avgår från Umeå för Stockholm dagligen så reser 2 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
19:05Umea Airport1tim.05 20:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2734 kr1Enkelresa
Snabbast
15:00Umea Airport1tim.05 16:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2734 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Umeå till Stockholm Flyg

distanceAvstånd513 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 087 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFinnair, braathens regional airways, braathens regional aviation, regional jet, Sas Airways eller Norwegian Air International

Flyg från Umeå till Stockholm är resa 513 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som Finnair, braathens regional airways, braathens regional aviation, regional jet, Sas Airways eller Norwegian Air International. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 552 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 2 087 kr. Passagerare flyger oftast från Umea Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Umeå till Stockholm

Norwegian Air flyg kan erbjuda dig mellan Umeå och Stockholm från 1 552 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa flyg tiderna och biljetterna till din resa.

Norwegian Air

Boka din/ditt Norwegian Air Umeå till Stockholm flyg hos Omio och njut av en lugn och avkopplande resa! Kolla Norwegian Air’s gällande flyg tidtabeller för idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de snabbaste rutterna från Umeå till Stockholm och den service som erbjuds i den klass och för det pris du väljer och köp de förmånligaste Norwegian Air flyg biljetterna online som passar din budget. Avståndet mellan Umeå och Stockholm är, och bästa priset för en enkel Umeå - Stockholm Norwegian Air flyg biljett är så lågt som 1 552 kr om du bokar i förväg. Om du hellre vill söka din Norwegian Air biljett i Omios app kan du snabbt se om det är en mobilbiljett så att du kan åka utan papper när du reser med flyg. Att stå i kö på en flygplats för att köpa din flyg biljett kommer att vara förlegat. Så boka dina flyg biljetter online snabbt och enkelt och njut av din resa med Norwegian Air!

Flyg från Umeå till Stockholm

Att flyga mellan Umeå och Stockholm är smidigt och snabbt. Kör man bil istället för att flyga tar det över sju timmar, men med flyg är restiden enbart en timme. Det går flera flyg om dagen på regelbundna tider. Flygsträckan är trafikerad året runt och man kan flyga alla dagar i veckan.

Vilka flygbolag flyger från Umeå till Stockholm?

Både SAS och Norwegian Airlines har flyg Umeå Stockholm från Arlanda Airport. Tasman Cargo Airlines flyger från Bromma Airport. Alla tre flygbolag erbjuder direktflyg. Det finns även andra flygbolag som flyger mellan Umeå och Stockholm, men med en eller flera mellanlandningar. Man kan även flyga till Stockholm från flygplatserna i Örnsköldsvik och Skellefteå.

Hur lång tid tar flyget från Umeå till Stockholm?

Det tar lite över en timme att flyga mellan städerna. Vissa flygningar har en restid på exakt en timme, medan andra har en total restid på en timme och tjugo minuter. Flygsträckan från Umeå till Stockholm är 514 kilometer. Mellanlandar flyget kan det ta mellan 3-17 timmar beroende på när det anslutande flyget avgår.

Hur många flygningar går från Umeå till Stockholm?

På vardagar går det cirka 9-18 flyg om dagen från Umeå till Stockholm. På lördagar finns det mellan 8-10 avgångar att välja mellan och på söndagar går det cirka 7-12 flyg dagligen. Varje vecka flyger det totalt 117 flyg från Umeå Airport till Stockholm. Från Örnsköldsvik Airport går det 40 flyg i veckan och från Skellefteå Airport går det 52 flyg i veckan med destination Stockholm.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Umeå till Stockholm?

Avgångsflygplats: Umeå Airport. Umeå flygplats är belägen 4 kilometer från Umeå centrum. Flygbussen tar en smidigt till och från flygplatsen på cirka 6 minuter. Avgångstider är anpassade efter flygningarna. Det finns kort- och långtidsparkering, taxi, gratis WiFi, restaurang, café och tax free-butik på Umeå flygplats.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Arlanda flygplats ligger 42 kilometer från centrala Stockholm. Med snabbtåget Arlanda Express tar man sig in till centrum på 20 minuter, och med flygbuss tar resan 40-60 minuter. Till Bromma flygplats är det endast ca 10 kilometer, och resan med flygbuss tar runt 20 minuter. Restauranger, butiker, barer och caféer finns på båda flygplatserna, samt gratis WiFi och andra bekvämligheter.

Restips: Flyg från Umeå till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Stockholm.
FAQs
Flyg biljetter från Umeå till Stockholm kan vara så billiga som 1 552 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med flyg från Umeå till Stockholm kostar i genomsnitt 2 087 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med flyg från Umeå till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 513 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Umeå till Stockholm i förväg genom Omio.
En flyg resa från Umeå till Stockholm har en genomsnittlig restid på 1 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Umeå till Stockholm så snabbt som möjligt.

När man reser med flyg från Umeå till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Umeå på Umea Airport och de flesta anländer till Stockholm på Stockholm Arlanda Airport.

Om du planerar att ta en flyg från Umeå kan du räkna med att resa 5.6 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Umea Airport. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan du räkna med att resa 40.6 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till cityområdet.

Om du letar efter billiga flyg från Umeå till Stockholm kan du lita på att Finnair, braathens regional airways, braathens regional aviation, regional jet, Sas Airways eller Norwegian Air International kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Umeå och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Umeå till Stockholm, kan du kolla upp Norwegian Air Shuttle eller regional jet. Om det inte finns några direktresor från Umeå till Stockholm kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Stockholm.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Umeå till Stockholm klockan 04: 45   eller ta den/det sista flyg från Umeå till Stockholm som går klockan 19: 15. Titta efter de senaste tidtabellerna för Umeå till Stockholm med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna resa.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Umeå till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din flyg resa från Umeå till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk