Flyg från Umeå till Stockholm

De billigaste flygen från Umeå till Stockholm

Visar tider och priser för 08 okt.

Billigast

992 kr

Genomsnittligt pris

992 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:00Umea Airport1tim.05 09:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
992 kr1Enkelresa

Flygschema Umeå till Stockholm

Visar flyg för imorgon, lördag 8 oktober
08:00Umea Airport1tim.05 09:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.
ons
19 okt.
tors
20 okt.
fre
21 okt.
lör
22 okt.
sön
23 okt.
mån
24 okt.
tis
25 okt.
ons
26 okt.
tors
27 okt.
fre
28 okt.

De snabbaste flygen från Umeå till Stockholm

Visar tider och priser för 08 okt.

Snabbaste resan

1 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 5 m

Flyg per dag

1

Distans

513 km

Av 1 flyg som avgår från Umeå för Stockholm dagligen så reser 1 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
08:00Umea Airport1tim.05 09:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
992 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Umeå till Stockholm Flyg

distanceAvstånd513 km
durationGenomsnittlig restid med flyget1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 145 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFinnair, braathens regional airways, braathens regional aviation, regional jet, Sas Airways eller Norwegian Air International

Flygresor från Umeå till Stockholm är 513 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partners som Finnair, braathens regional airways, braathens regional aviation, regional jet, Sas Airways eller Norwegian Air International. Direktförbindelser med flyget finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 1 145 kr, kostar den billigaste flygbiljetter inte mer än 875 kr. Passagerare flyger oftast från Umea Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Umeå till Stockholm

Norwegian Air flyg kan erbjuda dig flygbiljetter mellan Umeå och Stockholm från 875 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

Norwegian Air

Omio hjälper dig att jämföra och boka den/det perfekta flyg med Norwegian Air från Umeå till Stockholm för en smidig och avkopplande resa. Kolla de senaste Norwegian Air flygtidtabeller för bästa avgångs- och ankomsttider, ta en titt på reseinformationen för Umeå till Stockholm flyg med Norwegian Air (såsom tillåtet bagage och service som erbjuds ombord), jämför de bästa förbindelserna för din Umeå - Stockholm rutt och boka sedan en billig flygbiljett utan besvär. Avståndet från Umeå till Stockholm med flyg är. Du kan boka biljetter till denna/detta Norwegian Air flyg för så lite som 875 kr enkel resa om du bokar i förväg. När du söker Norwegian Air biljetter mellan Umeå och Stockholm i Omios app kan du också snabbt och enkelt kolla om det är mobilbiljetter. Om så är fallet kan du resa papperslöst när du tar en/ett flyg. Boka den där perfekta Norwegian Air Umeå - Stockholm flygbiljetter online och ha en trevlig resa!

Flyg från Umeå till Stockholm

Att flyga mellan Umeå och Stockholm är smidigt och snabbt. Kör man bil istället för att flyga tar det över sju timmar, men med flyg är restiden enbart en timme. Det går flera flyg om dagen på regelbundna tider. Flygsträckan är trafikerad året runt och man kan flyga alla dagar i veckan.

Vilka flygbolag flyger från Umeå till Stockholm?

Både SAS och Norwegian Airlines har flyg Umeå Stockholm från Arlanda Airport. Tasman Cargo Airlines flyger från Bromma Airport. Alla tre flygbolag erbjuder direktflyg. Det finns även andra flygbolag som flyger mellan Umeå och Stockholm, men med en eller flera mellanlandningar. Man kan även flyga till Stockholm från flygplatserna i Örnsköldsvik och Skellefteå.

Hur lång tid tar flyget från Umeå till Stockholm?

Det tar lite över en timme att flyga mellan städerna. Vissa flygningar har en restid på exakt en timme, medan andra har en total restid på en timme och tjugo minuter. Flygsträckan från Umeå till Stockholm är 514 kilometer. Mellanlandar flyget kan det ta mellan 3-17 timmar beroende på när det anslutande flyget avgår.

Hur många flygningar går från Umeå till Stockholm?

På vardagar går det cirka 9-18 flyg om dagen från Umeå till Stockholm. På lördagar finns det mellan 8-10 avgångar att välja mellan och på söndagar går det cirka 7-12 flyg dagligen. Varje vecka flyger det totalt 117 flyg från Umeå Airport till Stockholm. Från Örnsköldsvik Airport går det 40 flyg i veckan och från Skellefteå Airport går det 52 flyg i veckan med destination Stockholm.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Umeå till Stockholm?

Avgångsflygplats: Umeå Airport. Umeå flygplats är belägen 4 kilometer från Umeå centrum. Flygbussen tar en smidigt till och från flygplatsen på cirka 6 minuter. Avgångstider är anpassade efter flygningarna. Det finns kort- och långtidsparkering, taxi, gratis WiFi, restaurang, café och tax free-butik på Umeå flygplats.

Ankomstflygplats: Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport. Arlanda flygplats ligger 42 kilometer från centrala Stockholm. Med snabbtåget Arlanda Express tar man sig in till centrum på 20 minuter, och med flygbuss tar resan 40-60 minuter. Till Bromma flygplats är det endast ca 10 kilometer, och resan med flygbuss tar runt 20 minuter. Restauranger, butiker, barer och caféer finns på båda flygplatserna, samt gratis WiFi och andra bekvämligheter.

Restips: Flyg från Umeå till Stockholm

Restips: Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Stockholm.
FAQs
Flygbiljetter från Umeå till Stockholm kan vara så billiga som 875 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flygbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 145 kr för att ta flyg från Umeå till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Stockholm från Umeå.
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Umeå är runt 513 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flygbiljett från Umeå till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
En flygresa från Umeå till Stockholm har en genomsnittlig restid på 1 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Umeå till Stockholm så snabbt som möjligt.

När man reser med flyget från Umeå till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Umeå på Umea Airport och de flesta anländer till Stockholm på Stockholm Arlanda Airport.

När du planerar din resa till Stockholm från Umeå kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatserna ligger från centrum. Den mest populära flygplats i Umeå är Umea Airport som ligger 5.6 km från centrum. I Stockholm är den mest populära flygplats Stockholm Arlanda Airport och den ligger 40.6 km från centrum.

Om du letar efter billiga flyg från Umeå till Stockholm kan du lita på att Finnair, braathens regional airways, braathens regional aviation, regional jet, Sas Airways eller Norwegian Air International tar dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Umeå och Stockholm och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Letar du efter en direktresa med flyget från Umeå till Stockholm? I så fall kan du köpa flygbiljetter från Umeå till Stockholm med Norwegian Air Shuttle. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Umeå till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm så snabbt som möjligt.
Den/Det tidigaste flyg för denna färdväg avgår från Umeå klockan 04: 45. Den/det sista flyg lämnar Umeå klockan 19: 55. Kolla med Omio för den senaste flygtidtabeller från Umeå till Stockholm och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Umeå till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Din flygresa från Umeå till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Umeå

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk