JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
555 krSJ
801 krFlixbus
1158 krNorwegian Air Shuttle
lör
29 jan.
541 krSJ
Hitta priser
1149 krNorwegian Air Shuttle
sön
30 jan.
623 krSJ
801 krFlixbus
817 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
492 krSJ
Hitta priser
702 krNorwegian Air Shuttle
tis
1 feb.
393 krSJ
Hitta priser
812 krNorwegian Air Shuttle
ons
2 feb.
394 krSJ
Hitta priser
818 krNorwegian Air Shuttle
tors
3 feb.
492 krSJ
Hitta priser
815 krNorwegian Air Shuttle
fre
4 feb.
535 krSJ
754 krFlixbus
1164 krNorwegian Air Shuttle
lör
5 feb.
491 krSJ
Hitta priser
1333 krNorwegian Air Shuttle
sön
6 feb.
659 krSJ
802 krFlixbus
1574 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
251 krSJ
Hitta priser
815 krNorwegian Air Shuttle
tis
8 feb.
296 krSJ
Hitta priser
805 krNorwegian Air Shuttle
ons
9 feb.
297 krSJ
Hitta priser
701 krNorwegian Air Shuttle
tors
10 feb.
302 krSJ
776 krFlixbus
648 krSas Airways
fre
11 feb.
335 krSJ
801 krFlixbus
697 krNorwegian Air Shuttle
lör
12 feb.
363 krSJ
Hitta priser
697 krNorwegian Air Shuttle
sön
13 feb.
488 krSJ
776 krFlixbus
693 krNorwegian Air Shuttle
mån
14 feb.
298 krSJ
Hitta priser
695 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Umeå till Stockholm

distanceAvstånd513 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss793 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Umeå till Stockholm är rutt 513 km lång och tar i genomsnitt 8 h 35 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 793 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 776 kr. Resande avreser oftast från Umeå, Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Resetips: Bussar från Umeå till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Umeå to Stockholm.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Umeå till Stockholm?

Buss biljetter från Umeå till Stockholm kan vara så billiga som 776 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Umeå till Stockholm?

Att resa med buss från Umeå till Stockholm kostar i genomsnitt 793 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är det från Umeå till Stockholm med buss?

När du reser med buss från Umeå till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 513 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Umeå till Stockholm i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar buss från Umeå till Stockholm?

En buss resa från Umeå till Stockholm har en genomsnittlig restid på 8 h 35 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Umeå till Stockholm så snabbt som möjligt.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Umeå till Stockholm?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Umeå till Stockholm kan det vara bra att veta att Umeå, Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Umeå medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Umeå och i Stockholm?

Umeå, Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Umeå och den ligger 379 m från cityområdet. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 587 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Umeå och Stockholm?

Om du letar efter billiga bussar från Umeå till Stockholm kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Umeå och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Umeå till Stockholm?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Umeå och Stockholm. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Umeå till Stockholm så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många resenärer som anländer i Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Kan jag resa från Umeå till Stockholm med buss istället för att resa med bil?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Umeå och Stockholm. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Umeå till Stockholm så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69