Bussar Barcelona Stockholm

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Barcelona till Stockholm

distanceAvstånd2278 km
changesDirekt bussNej

Bussresor från Barcelona till Stockholm är 2278 km lång med våra partners som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande åker oftast från Barcelona Sants och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Restips: Bussar från Barcelona till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Stockholm.
FAQs
Innan du planerar din resa från Barcelona till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 2278 km från Barcelona när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Stockholm är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Den mest populära busstationer för resenärer som åker från Barcelona är Barcelona Sants. I Stockholm är den mest populära busstationerna bland resenärer Stockholm, Terminalslingan.

Om du planerar att resa med buss från Barcelona kan du räkna med att åka 2.6 km från centrum till den busstation som är mest populär, Barcelona Sants. När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 1.5 km från Stockholm, Terminalslingan till centrum.

Din bussresa från Barcelona till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Barcelona till Stockholm utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Barcelona
Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk