Bussar Barcelona Stockholm

Enkelresa
Tur och retur
sön 02 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Barcelona till Stockholm

distanceAvstånd2278 km
changesDirekt bussNej

Bussresor från Barcelona till Stockholm är 2278 km lång. Direktförbindelser med buss finns också. Resande åker oftast från Barcelona, Estació d'Autobusos Nord och anländer till Stockholm, Cityterminalen.

Restips: Bussar från Barcelona till Stockholm

Restips: Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Stockholm.
FAQs
Funderar du på att boka en bussbiljett från Barcelona till Stockholm? Avståndet mellan Barcelona och Stockholm med buss är runt 2278 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Barcelona till Stockholm får du.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Barcelona till Stockholm kan det vara bra att veta att Barcelona, Estació d'Autobusos Nord är mest populär bland resenärer som åker från Barcelona medan Stockholm, Cityterminalen är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Om du planerar att resa med buss från Barcelona kan du räkna med att åka 3.1 km från centrum till den busstation som är mest populär, Barcelona, Estació d'Autobusos Nord. När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 1.5 km från Stockholm, Cityterminalen till centrum.

Många resenärer som anländer i Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Barcelona och Stockholm. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Barcelona till Stockholm så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar StockholmBussar Barcelona Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk