Bussar Barcelona Milan

De billigaste bussarna från Barcelona till Milan

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

847 kr

Genomsnittligt pris

847 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
00:45Barcelona18tim.15 19:00Milan
0 byten
847 kr1Enkelresa

Busstidtabell Barcelona till Milan

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
00:45Barcelona18tim.15 19:00Milan
0 byten
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord30tim.00 12:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord29tim.00 21:40Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Barcelona till Milan

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

13 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

16 tim. 7 m

Bussar per dag

5

Distans

726 km

Av 5 bussar som avgår från Barcelona till Milan dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
21:25Barcelona, Estació d'Autobusos Nord13tim.20 10:45Milano, Autostazione Lampugnano
0 byten
1376 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
09:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord15tim.10 00:55Milano, Autostazione Lampugnano
0 byten
1556 kr1Enkelresa
21:20Barcelona17tim.05 14:25Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte
1137 kr1Enkelresa
02:35Barcelona17tim.15 19:50Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte
1532 kr1Enkelresa
21:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord17tim.45 14:45Milano, San Donato
1 byte
1544 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Milan?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Barcelona till Milan

distanceAvstånd725 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss831 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirektbussJa
carriersBussbolagMovelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Alsa, Union Ivkoni International eller Eurolines Switzerland

Bussresor från Barcelona till Milan är 725 km lång och tar i genomsnitt 13 h 20 min med våra partners som Movelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Alsa, Union Ivkoni International eller Eurolines Switzerland. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 831 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 561 kr. Resande åker oftast från Barcelona, Estació d'Autobusos Nord och anländer till Milan, Stazione Centrale.

Bussbolag: FlixBus, Alsa eller BlaBlaCar Bus från Barcelona till Milan

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Barcelona och Milan med Omios resepartners FlixBus, Alsa eller BlaBlaCar Bus från 561 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

FlixBus
Alsa
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Barcelona till Milan buss information:

  • Genomsnittlig restid: 35 h 10 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Alsa är det främsta buss bolaget i Spanien, ett dottebolag till Storbritanniens buss bolag National Express. Alsa har ett omfattande utbud av nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare varje år. Utöver standardtaxan tillhandahåller Alsa också biljettyper som minimipriser, rabatterade priser och flexibla avgifter på utvalda rutter för den som vill spara pengar på buss resor. Medan de flesta resenärer gärna reser med normala bussar som har grundläggande tjänster som toalett, fri WiFi, fotstöd och underhållning ombord, kanske du vill kolla in Alsas deluxe bussar, såsom Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium. De tillhandahåller lyxigare bekvämligheter på specifika rutter.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

BlaBlaCar Bus Barcelona till Milan buss information:

  • Genomsnittlig restid: 16 h 35 min
  • BlaBlaCar Bus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Barcelona till Milan

Restips: Ta bussen till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Milan.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Milan från Barcelona är med buss och det kan kosta så lite som 561 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Barcelona till Milan.
Att resa med buss från Barcelona till Milan kostar i genomsnitt 831 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med buss från Barcelona till Milan kommer sträckan att ligga på cirka 725 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Barcelona till Milan i förväg genom Omio.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Milan. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Milan med buss ligga på 13 h 20 min.

När man reser med buss från Barcelona till Milan är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Barcelona på Barcelona, Estació d'Autobusos Nord och de flesta anländer till Milan på Milan, Stazione Centrale.

När du åker från Barcelona kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Barcelona, Estació d'Autobusos Nord som ligger 3.1 km från centrum. Om du planerar att stanna i Milan kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Milan är Milan, Stazione Centrale som ligger 4.1 km från centrum.

Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Barcelona till Milan rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från Flixbus eller Union Ivkoni International för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Milan.
I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Barcelona till Milan. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Barcelona till Milan går klockan 05: 15. Den/Det sista buss som avgår från Barcelona till Milan går klockan 22: 50. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Barcelona till Milan med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Milan om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Barcelona till Milan reser vidare från Milan. Många väljer att fortsätta resan till från Milan till närliggande destinationer som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Att resa från Barcelona till Milan utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Barcelona till Milan.

Populäraste destinationerna

HemBussarBussar i ItalienBussar Barcelona Milan

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk