Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Barcelona och Amposta

distanceAvstånd152 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagHife

Bussar från Barcelona till Amposta är färdväg 152 km lång med våra partner som Hife. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Barcelona Sants och anländer till Amposta.

Resetips: Bussar från Barcelona till Amposta

Ta bussen till Amposta. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Amposta.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Amposta och Barcelona om jag väljer att resa med buss?

Innan du planerar din resa från Barcelona till Amposta kan det vara bra att veta att Amposta är ungefär 152 km från Barcelona när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Amposta är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Barcelona och Amposta bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Barcelona är Barcelona Sants. I Amposta är den mest populära busstation bland resenärer Amposta.

Var ligger busstationer i Barcelona och i Amposta?

När du planerar din resa till Amposta från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Barcelona är Barcelona Sants som ligger 1.9 km från cityområdet. I Amposta är den mest populära busstation Amposta som ligger 691 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Barcelona till Amposta?

Om du letar efter billiga bussar från Barcelona till Amposta kan du lita på att Hife kan ta dig till Amposta snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Barcelona och Amposta för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Många resenärer som anländer till Amposta med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Valencia, Madrid eller Zaragoza. Om du också vill upptäcka Valencia, Madrid eller Zaragoza från Amposta kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Barcelona till Amposta reser vidare från Amposta. Många väljer att fortsätta resan till från Amposta till närliggande destinationer som Valencia, Madrid eller Zaragoza. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Barcelona och Amposta?

Det är inga problem att resa från Barcelona till Amposta utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Barcelona till Amposta. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Barcelona
Amposta
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Bekvämligheter
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Bekvämligheter

Bussar från Barcelona till Amposta: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver