De billigaste bussarna från Barcelona till Nice

Visar tider och priser för 30 nov.

Cheapest

766 kr

Average

766 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Barcelona till Nice kostar omkring 766 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 766 kr.

Billigast
09:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord10tim.05 19:50Nice
0 changes
766 kr1Enkelresa

Busstidtabell Barcelona till Nice

Visar bussar för imorgon, tis 30 november
09:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord10tim.05 19:50Nice
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
427 krFlixbus
Hitta priser
tis
30 nov.
766 krFlixbus
547 krVueling
ons
1 dec.
274 krBlaBlaCar Bus
492 krVueling
tors
2 dec.
262 krBlaBlaCar Bus
364 kreasyJet
fre
3 dec.
274 krFlixbus
1207 kreasyJet
lör
4 dec.
219 krFlixbus
917 kreasyJet
sön
5 dec.
219 krFlixbus
501 kreasyJet
mån
6 dec.
492 krBlaBlaCar Bus
219 krVueling
tis
7 dec.
383 krFlixbus
Hitta priser
ons
8 dec.
383 krFlixbus
252 krVueling
tors
9 dec.
219 krFlixbus
219 krVueling
fre
10 dec.
219 krFlixbus
200 kreasyJet
lör
11 dec.
219 krFlixbus
200 kreasyJet
sön
12 dec.
219 krFlixbus
249 kreasyJet
mån
13 dec.
274 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
tis
14 dec.
383 krFlixbus
Hitta priser
ons
15 dec.
274 krBlaBlaCar Bus
252 krVueling
tors
16 dec.
219 krFlixbus
200 kreasyJet
fre
17 dec.
219 krFlixbus
298 kreasyJet
lör
18 dec.
383 krFlixbus
200 kreasyJet
sön
19 dec.
383 krFlixbus
200 kreasyJet

De snabbaste bussarna från Barcelona till Nice

Visar tider och priser för 30 nov.

Snabbaste resan

10 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

10 tim. 5 m

Bussar per dag

1

Distans

491 km

Av 1 bussar som avgår från Barcelona till Nice dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 491 km på genomsnittligen 10 tim. 5 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 10 tim. 5 m .

De långsammaste bussarna tar 10 tim. 5 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
09:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord10tim.05 19:50Nice
0 changes
766 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Barcelona och Nice

distanceAvstånd491 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss348 kr
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagFlixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Union Ivkoni International, Ouibus eller BlaBlaCar Bus

Bussar från Barcelona till Nice är rutt 491 km lång och tar i genomsnitt 9 h 35 min med våra partner som Flixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Union Ivkoni International, Ouibus eller BlaBlaCar Bus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 348 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 219 kr. Resande avreser oftast från Barcelona Sants och anländer till Nice, Aéroport Terminal 2.

Resetips

Bussar från Barcelona till Nice
Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Nice.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Barcelona till Nice?
Buss biljetter från Barcelona till Nice kan vara så billiga som 219 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Barcelona till Nice?
Buss biljetter till Nice från Barcelona kostar 348 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Barcelona till Nice och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Barcelona till Nice när man åker med buss?
Innan du planerar din resa från Barcelona till Nice kan det vara bra att veta att Nice är ungefär 491 km från Barcelona när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Nice är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Barcelona till Nice?
Restiden med buss från Barcelona till Nice kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 9 h 35 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Barcelona och i Nice?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Barcelona till Nice åker de ofta från Barcelona Sants i Barcelona och kommer fram till Nice, Aéroport Terminal 2 i Nice. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Barcelona och Nice i förväg.

Var ligger busstationer i Barcelona och i Nice?

När du åker från Barcelona kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Barcelona Sants som ligger 1.9 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Nice kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Nice är Nice, Aéroport Terminal 2 som ligger 6.9 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Nice?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Nice kan du ta buss med Flixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Union Ivkoni International, Ouibus eller BlaBlaCar Bus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Nice för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med buss från Barcelona till Nice?
Om du letar efter en direkt resa från Barcelona till Nice kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus eller Union Ivkoni International för att komma till Nice snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Barcelona till Nice?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Barcelona och Nice. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Barcelona till Nice så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Nice med buss reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller Marseille. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nice och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Barcelona till Nice måste inte ta slut i Nice. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Nice är Paris, Milan eller Marseille. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Milan eller Marseille kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Barcelona till Nice med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Nice från Barcelona. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Barcelona till Nice och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Barcelona
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Bekvämligheter
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Bekvämligheter